Digidexo.com

Hvordan få tilgang sykeforsikring i Arizona

Hvordan få tilgang sykeforsikring i Arizona

The Arizona Health Care Kostnadsbegrensning System (AHCCCS) gir statlig finansiert sykeforsikring til å jobbe og ikke-arbeidende familier og enkeltpersoner som oppfyller visse krav fastsatt ved Arizona Department of Economic Security (DES). For de som er kvalifisert, vil AHCCCS sykeforsikring dekke legebesøk, sykehusopphold, legevakt, røntgen og laboratorier, resepter, operasjoner og familieplanlegging. Nå, takket være en effektiv og brukervennlig DES elektroniske søknadsprosessen, kvalifisert og organiserte Arizona søkere kan forvente å få tilgang til full dekning helseforsikring innen en kort måned fra å sende inn en søknad.

Hvordan få tilgang sykeforsikring i Arizona

Klargjør for å sende inn ditt AHCCCS søknad ved å besøke AHCCCS nettstedet og gjennomgå valgbarhet inntektsgrense for søkeren kategorien som best beskriver din situasjon. Søkerens kategorier for AHCCCS inkluderer familier med barn, barn bare, voksne uten barn, gravide og personer blinde eller funksjonshemmede. Hver kategori har sitt eget sett av krav, inntektsgrenser og tillatte fradrag som til slutt avgjør valgbarhet. Forstå reglene for AHCCCS kvalifisert vil hjelpe deg å samle den informasjonen som trengs for å skikkelig fullføre søknaden.

Velg en AHCCCS helseplan fra de som er oppført på AZ helseplan Kontakter nettside. Nettstedet linker gjør at du kan bla gjennom de enkelte plan nettsteder og finne de som inkluderer din nåværende lege eller spesifikke tjenestene du trenger. Du får et alternativ under AHCCCS søknadsprosessen for å erklære en helseplan i tilfelle at du er kvalifisert. Hvis du er kvalifisert, men valgte ikke en plan, DES tilfeldig velger for deg; Dette fungerer ikke alltid til din fordel.

Samle og organisere sysselsetting, inntekt og husstandsmedlem informasjon som DES må bestemme din AHCCCS valgbarhet. Enten du søker på nettet eller i person, vil du bli pålagt å gi denne informasjonen til DES før valgbarhet intervju. Denne informasjonen inkluderer vanligvis en måned med paystubs for hver arbeidsdag husstandsmedlem, dokumentert bevis på andre inntekter eller uføretrygd, bostedsbevis, fødselsattester og personnumre. Husk at ikke å ha de riktige papirene kan forsinke AHCCCS søknadsprosessen på ubestemt tid.

Send inn din søknad om AHCCCS online på Helse-e-Arizona nettside. Påføring på Helse-e-Arizona eliminerer DES ventetider og gir umiddelbar pre-kvalifiserings resultater. Bruk informasjonen fra dokumentene for å fullføre programmet. Gi din helse plan for valg når du blir spurt. Du vil også ha muligheten til å plukke foretrukne dager og tider for intervjuet. På slutten, vil programmet gi nøyaktig liste over dokumentene fortsatt nødvendig for å fastslå om du er kvalifisert. Fakse eller hånd levere denne informasjonen til din lokale DES kontoret så snart som mulig og i god tid før intervjuet. Innen en uke med å sende inn din søknad på nettet, vil DES post et varsel med dato og tidspunkt for intervjuet.

Delta på den planlagte DES intervju avtale. Ankomme 30 minutter for tidlig for stedet intervjuer. Sene ankomster og "no-shows" vil måtte søke på nytt. For telefonintervjuer, være klar minst 15 minutter før den planlagte ringetid. En tapt anrop eller et opptattsignal betyr å måtte søke på nytt. Innen et par dager etter intervjuet, vil DES sende deg et brev om din besluttsomhet. Hvis du er kvalifisert til å motta AHCCCS sykeforsikring, vil en forsikring kort og helseplan informasjonspakke følge. Dekning er umiddelbar.