Digidexo.com

Fordeler Fra Candida Shots

Fordeler Fra Candida Shots


Candida albicans er en gjær-sopp som vokser naturlig i menneskekroppen. En svak eller ineffektiv immunsystemet kan tillate organismen å spre seg og forårsake lokaliserte sykdommer, for eksempel en gjær vaginal infeksjon eller trost i halsen. En systemisk infeksjon kan utvikle så vel. Holde Candida i sjakk krever et sterkt immunforsvar. I de senere år har leger begynt å bruke Candida og immunsystemet til å skape en ny behandling for en gammel problem: vorter.

Vanlige vorter

En University of Arkansas studie publisert i Archives of Dermatology i 2001 viste at 74 prosent av pasientene som har vorter ble behandlet med injeksjoner av Candida antigen rapporterte oppløsning på sine vorter. Dette ble sammenlignet med 55 prosent av pasienter som rapporterte suksess etter sine vorter ble behandlet med kryoterapi. Videre rapporterte denne studien at mange pasienter som hadde vorter på andre områder av kroppen sin så disse warts løse også.

Plantar warts

Dr. Harvey Lemont, rapportering i tidsskriftet Podiatry dag, rapporterer at Candida antigen injeksjoner gjøre en effektiv behandling for plantar vorter på foten. Han anbefaler tre ukentlige injeksjoner består av like deler lidokain og Candida antigen.

Kronisk Candidiasis

Controversy raser over om Candida hypersensitivitetssyndrom, også kalt gjær overvekst, enda eksisterer. Leger CO Truss og William Crook, derimot, har hver skrevet uavhengig om dette emnet, og de hevder at det kan behandles ved hjelp av immunterapi med Candida antigen injeksjoner.