Digidexo.com

Hvordan få barna til å nyte Wheatgrass

Hvordan få barna til å nyte Wheatgrass


De interne og eksterne fordelene med wheatgrass er raskt økende anerkjennelse over hele USA. Med dagens bekymringer om økning i barndommen fedme, er mange foreldre å snu til en mer sunn livsstil, men å få barna til å følge kan være litt av en utfordring. Heldigvis, får barna til å nyte wheatgrass er ikke så vanskelig som det kan virke.

Hvordan få barna til å nyte Wheatgrass

•  Begynn barna drikker hvetegress juice så tidlig som mulig, og det vil snart bli en del av deres daglige rutine at de liker så mye som noen annen drikke. Studier viser at barn er mest åpne for nye smaker og smaker før de når en alder av 2, så starter tidlig er det beste alternativet.

Blid opp saften og gjøre det til en deilig og næringsrik godbit enn noen barn vil like. En av de beste måtene å få barna til å elske smaken av hvetegress er å fortynne juicen med like deler av pære eller eple juice.

få barna involvert i den voksende prosessen, en fin måte å få dem glade om wheatgrass fra frø til glass. Vurdere å gi barna sine egne voksende skuffer slik at de kan ta vare på og dyrke den aller wheatgrass at de vil være å drikke.

Kjøp en sveiv wheatgrass juicer, en billig investering som dine barn vil finne herlig moro. Som de mate wheatgrass inn i beholderen, skru av maskinen og se gresstrå sving inn tykk grønn juice, vil du bli overrasket over hvor raskt de lærer å nyte drikke wheatgrass også.

Hint

  • Når du gir wheatgrass juice til barna, alltid fortynne juice minst 50 prosent med vann og / eller fruktjuice.
  • Gi aldri wheatgrass juice til barn under 6 måneders alder. Fra 6 måneder til 2 år gammel, kan barna kose 1/2 til 1 oz. dag, og fra 2 til 6 år, de kan nyte 1 eller 2 oz. fortynnes.