Digidexo.com

Hvordan å opprettholde muskelstyrke med tilskudd for kvinner

Hvordan å opprettholde muskelstyrke med tilskudd for kvinner


Kvinner har generelt mindre muskelmasse enn menn har til å begynne med, men en stillesittende livsstil kan gjøre kvinner mister muskelmasse de allerede har. Trening alene kan ikke være nok til å gjenopprette den minkende muskel og noen ganger kosttilskudd er nødvendig. Kosttilskudd gi deg den ekstra boost du trenger for å utvikle sunne muskler. Du bør bare ta kosttilskudd for sine rettet formål eller du kan finne de har negative effekter på kroppen din i stedet for å produsere den muskelen du ønsker.

Hvordan å opprettholde muskelstyrke med tilskudd for kvinner

•  Besøk en kostholdsekspert for å diskutere de beste typer kosttilskudd for din kroppstype og alder. Diskuter sunn mat alternativer som vil jobbe med mosjon og kosttilskudd for å fremme sunn muskel utvikling.

Sett en treningsøkt tidsplan består hovedsakelig av vektløfting og utholdenhetstrening med lett cardio. Vektløfting vil varme opp musklene og gjøre dem utvide seg selv. De tilskudd vil bidra til å fremme denne veksten.

Ta en nitrogenoksid supplement med alfaketoglutarat før hver av treningen seksjoner fordi det kan redusere mengden muskelskade du mottar i løpet av treningen, og det kan øke mengden blod levert til systemet. Dette har sjansen for å øke mengden av tiden du kan trene uten at du trenger en pause.

Drikk et whey protein smoothie hver dag etter treningen tid, selv om du ikke trene den dagen. Whey protein bidrar til å helbrede de små rifter som oppstår i musklene under en treningsøkt. Dette forbedrer muskelvekst og lindrer den fryktede sår muskel følelsen etter hvert trene slik at du er klar for mer trening neste dag.

Slå kostholdet ditt slik at det inneholder hele korn, magert kjøtt og masse grønnsaker. Trening, kosthold og kosttilskudd gjøre en tredelt angrep på tap av muskelmasse.