Digidexo.com

Hvordan Boost Energy med mat

Hvordan Boost Energy med mat


De fleste føler seg trøtt og sliten på en daglig basis. Dette kan bli mye bedre ved kosten valgene du gjør. Legge visse matvarer i kostholdet ditt og endre daglige vaner litt kan øke din energi hver dag og hevder at energi gjennom hele dagen.

Hvordan Boost Energy med mat

•  Spis mindre måltider ofte. Dette refuels kroppen din hele dagen og jevner ut nivåer av energi og blodsukkernivået, så det er svært få oppturer og nedturer som kommer med raske løsninger som kaffe og energidrikker.

Drikk rikelig med vann. De fleste mennesker ikke drikker nok til å holde riktig hydrert på en daglig basis. Dehydrering er den vanligste årsak til redusert nivå av energi.

Spis frisk frukt og grønnsaker. Dette er bra for deg i mange måter, men spesielt bra for energinivået med kalsium og kalium de inneholder. The fiber i frisk frukt gjør at du føler deg full og den naturlige sødme kan hjelpe tilfredsstille en søt tann. Prøv å nappe i baby gulrøtter, som er lett å transportere og holde hendene opptatt.

Prøv tørkede frukter for mer komfort. Noen gode og enkle de er tørket fersken og rosiner. Begge er lavt fettinnhold, kaloriinnhold og natrium snacks som har mange av kalium og jern, som bidrar til å forsterke energi.

Spis litt sesamfrø pinner. De er høy i protein, og lite fett og kalorier. De er en rask og enkel måte å få øker av naturlige energi hele dagen med protein.

Har litt lite fett peanøttsmør på selleri eller hvete brød. Peanøttsmør kan være fetende hvis spist for mye, men det er utmerket for en energi-boosting snack fordi det er så høy i protein. Spise peanøttsmør med noe sunt og ikke sjokolade.

Spis litt streng ost. Det er lett å transportere, og gir et lavt kaloriøkning med alle kalsium-og protein inneholdt i den.