Digidexo.com

Hva er fordelene med Yogurt Cheese?

De helsemessige fordelene av yoghurt ost eksisterer fordi det inneholder næringsstoffer som protein, kalsium og probiotika. Disse næringsstoffene hjelpe funksjonen av forskjellige interne systemer i kroppen. Yoghurt ost er et alternativ for folk som vil ha disse næringsstoffene og gå ned i vekt samtidig. Folk gjør hjemmelaget yoghurt ost å sørge for at de har friske forsyninger av denne ernæringsmessig drivkraft.

Hva er Yogurt Cheese?

Yoghurt ost, en kremaktig hvit ost, kommer fra drenert væske whey. Myse, avledet fra yoghurt, produserer kvalitet protein, og selv om det er en melk biprodukt, den ikke inneholder mye laktose. Yoghurt ost, en helt naturlig mat, er lav i fett og natrium, og har en rik smak. Allsidigheten av yoghurt ost gjør at den kan tjene som en erstatning for krydder, for eksempel majones, og det absorberer smaken av en hvilken som helst mat blandet med den.

Laktoseintoleranse

Yoghurt ost til nytte for folk som lider av laktoseintoleranse, en tilstand der folk kan ikke fordøye laktose, sukker som forekommer naturlig i melk. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer sier at laktoseintolerante personer lider av fordøyelsesproblemer, som for eksempel diaré, gass, oppblåsthet og kramper. Selv folk som er laktoseintolerante ikke kan fordøye de fleste melk og melkeprodukter, de aktive kulturer som stammer fra yoghurt ost gi dem deres daglige verdier av kalsium.

Osteoporose

Laktoseintoleranse hos noen mennesker fører til andre helseproblemer på grunn av kalsium mangler. Ett av disse forholdene omfatter osteoporose, en tilstand som forårsaker bein å tynne. Tynning bein later folk utsatt for brudd, spesielt hos eldre kvinner. The National Institute of leddgikt og muskel-og hudsykdommer siterer en studie som knytter laktose intoleranse og osteoporose. Selv om forskerne nådd varierende resultater, mange resultater oppgir at personer med laktoseintoleranse har høyere risiko for å få osteoporose. Fordelene med yoghurt ost for folk som ikke kan konsumere melk skaffe seg det daglige inntak av kalsium.

Vekttap

The University of Texas Southwestern Medical Center i Dallas sier at folk som bruker høye nivåer av kalsium butikken mindre fett i kroppen sin. Kalsium øker stoffskiftet, noe som hjelper folk å forbrenne kalorier. Yoghurt ost til nytte for folk å miste vekt eller prøver å opprettholde vekten på grunn av sine mange bruksområder. Kosten kan erstatte yoghurt ost som pålegg på kjeks og toast. Blande yoghurt ost med urter og krydder skaper en unik, lav-fett dip eller topping på bakte poteter i stedet for fetende rømme.

Produksjon av Yogurt Cheese

Folk kjøper yoghurt ost på helsekostbutikker eller nettbutikker som spesialiserer seg på sunne produkter. Men kan folk som ønsker å oppleve fordelene med yoghurt ost gjør dette for seg selv. For å gjøre yoghurt ost, hell en beholder med vanlig fettfri yoghurt i en cheesecloth eller kaffefilter foret sil. La innholdet renne i en bolle. Dekk bollen og la satt i kjøleskap over natten. Yoghurt konsistens ligner myk kremost. Folk kan også kjøpe en Cuisipro Donvier Yogurt Cheese Maker, som inneholder silen og skål i ett.