Digidexo.com

Bivirkninger visine øyedråper

Visine øyedråper gi lindring fra røde øyne. Den aktive ingrediensen i visine virker til å innsnevre blodkar i øyet, slik at øyet synes mindre rødt. Den vanligste bivirkningen av visine brenner ved drypping. Langvarig bruk av visine faktisk kan føre til at øynene til å virke mer rødt. Visine kan forårsake alvorlige medisinske problemer ved svelging.

Hvordan Visine Works

Tetrahydrozoline hydroklorid er den aktive ingrediensen i original formel visine dråper. Når forårsaker irritasjon i øynene til å være rød, fungerer den aktive ingrediensen i visine å innsnevre blodkar, slik at øyet vises hvitt igjen.

Umiddelbare bivirkninger

Visine fører ofte svie i øyet ved drypping. Det reduserer også blodstrøm og oksygenering til overflaten av øyet, og bør derfor ikke brukes med kontaktlinser, som har tendens til å redusere oksygen til øyet på egen hånd. Noen Visine brukere opplever en rask hjerterytme etter instilling visine opprinnelige formelen.

Langsiktige bivirkninger

Visine opprinnelige formelen er ikke indisert for langsiktig bruk av mer enn flere dager på rad. Dette er fordi langvarig bruk vil resultere i blodårene i øyet vokser vant til visine, og en "rebound rødhet" vil oppstå, slik at øyet ser betydelig mer rød med mindre visine er innpodet. Dermed vil langvarig bruk av visine opprinnelige formelen faktisk gjøre øynene dine ser rødere. Langvarig bruk av visine opprinnelige formelen kan også skade okulær overflate.

Svelging av visine

En vanlig myte om visine er at det forårsaker diaré ved svelging. Dette er usant. I stedet kan inges visine føre til en rekke alvorlige medisinske problemer, inkludert oppkast, alvorlige reduksjoner i blodtrykk og hjertefrekvens, og koma.

Red Eyes

Røde øyne kan være et tegn på et større problem inne i øyet. Hvis du har en vedvarende røde øyne, se øyelegen.