Digidexo.com

Hvordan er Dental Veneers Applied?

Et lyst, hvitt smil er en av vårt samfunns mest ettertraktede fysiske attributter. Søknadsprosessen dental skallfasetter ble opprettet for å oppnå et slikt smil i de med ufullkomne tenner. Selv om det kan virke som en komplisert prosedyre, er prosessen med å søke dental veneers svært vanlig og har resultert i mange fornøyde tann kunder.

For å starte prosessen med dental finer applikasjon, møter en pasient med en kosmetisk tannlege for en konsultasjon for å diskutere prosedyren. På dette punktet, kan tannlegen være i stand til å bruke datateknologi for å vise pasienten utfallet av finer påføring på sine tenner.

Etter denne første møte, må den ytre emaljen på pasientens tenner fjernes. Dette er gjennomført gjennom rugjørende tennene og deretter forme dem. Oppruing og forme tennene tillate dem å binde til slutt mer effektivt med finer, som er påført i et tynt lag over tennene. På grunn av nerveender i tennene, kan lokalbedøvelse brukes til nummen området jobbes med å forebygge smerter.

Før finer er påført, må tannlegen foreta en voks inntrykk av tennene. Disse inntrykkene resultere i finer som er tilpasset montert for hver pasientens munn. De er laget i en dental laboratorium. Siden hvert sett med skallfasetter er laget spesielt for den enkelte, kan det ta litt tid for dem å bli produsert. En pasient kan velge å ha midlertidige veneers plassert på sine tenner mens de venter på sine permanente veneers for å beskytte dem fra å bli skadet.

Når personlige veneers er fullført, vil tannlegen sikre at skallfasetter passe på tennene riktig og er riktig nyanse. Det er mulig å tilpasse finer i denne perioden gjennom ekstra former og trimming. Skallfasetter er festet til tannen ved hjelp av spesialsement formulert for denne prosessen. Denne sement er herdet av en lysstråle, aktivering av bindingen mellom finéren og tannen. Når anvendt, skallfasetter ikke lenger kan justeres for størrelse eller farge, så det er viktig for pasientene å jobbe med sin tannlege for å sikre at de er fornøyd med sine veneers før dette trinnet. Selv om de krever periodisk vedlikehold av en tannlege, kan skallfasetter vare i mange år.