Digidexo.com

Forklar Hikke

Nesten alle har opplevd en hikke på et eller annet tidspunkt. For de fleste er det bare en plagsom og noen ganger pinlig hendelse. Dessverre, kan noen hikke vare en stund og kan være ganske ubehagelig.

Betydning

En hikke er et resultat av en krampe i membranen som forekommer flere ganger i minuttet. Det er vanligvis et resultat av luft rushing inn i lungene, mens baksiden klaff av tungen (epiglottis) forsøker å lukke. En hikke er en ufrivillig handling.

Årsaker

Spiser for mye, drikker kullsyreholdige drikker, drikker gjennom et sugerør, tyggegummi og svelger luft kan forårsake hikke. Noen sykdommer som epilepsi, diabetes, en skallebrudd, en tarmobstruksjon, meningitt, tuberkulose og ulcerøs kolitt kan også forårsake hikke.

Hjelp

De fleste hikke løse seg selv uten hjelp eller intervensjon. Kroniske hikke kan trenge legehjelp. Mange hjem rettsmidler eksisterer for å øke hastigheten på varigheten av hikke.

Tid

Hvis en person kan stoppe en hikke rette måten, er sjansen stor for at de er i klartekst. Hvis en person hikke mer enn sju ganger i rad, er sjansen stor for at de vil vare en stund. Mens opplever et anfall av hikke, vil en person hikke 63 ganger eller mer.

Hvorfor vi hikke

Det er ingen reell fordel å hiccuping og hvorfor vi hikke forblir et mysterium, som hikke tjener ingen funksjon. Hikke er rett og slett en utilsiktet refleks utløst av en ekstern stimulans.

Hjem Rettsmidler

Noen hjemme rettsmidler for hikke inkluderer å ta en slurk vann, vippe tilbake hodet, klemming nesen og svelge vannet. Noen mennesker spiser en spiseskje peanøttsmør, tvinge en rap som de hikke eller svelge en skje med sukker med en dash av eddik for å prøve og stoppe hikke.