Digidexo.com

Tips for å unngå Hikke

En hikke er en ufrivillig sammentrekning av mellomgulvet, en muskel de skiller magen fra brystet, som gjentar seg mange ganger per minutt. Ved en momentan tilstrømning av luft, epiglottis, eller klaffen av brusk festet til bunnen av tungen, slår. Denne virkning gjør det mulig "hic." Selv hikke ikke tjener noen nyttig funksjon, kan vedvarende hikke som varer i flere måneder indikerer en mer alvorlig medisinsk tilstand.

Moderate Your Diet

Ifølge nettstedet Medical News Today, hikke vanligvis oppstår etter inntak av store mengder alkohol eller mat. I tillegg forekommer det hikke oftere når magen er oppblåst. For å unngå et anfall av hikke, opprettholde en moderat diett. Avstå fra binging på mat eller alkohol. Ifølge Barne-Health nettsted, kan en diett av krydret mat inflame slimhinnen i spiserøret og magesekken, og dermed forårsaker et anfall av hikke. Så unngå krydret mat hvis du lider av hyppige hikke.

Administrer Miljø

Spise eller drikke for fort også kan bringe på hikke. Andre årsaker til hikke inkluderer opplever intens spenning, eksponering for dramatiske temperaturendringer og utmattelse. For å hindre hikke, finne måter å håndtere ytre stress. Unngå situasjoner som kan innebære plutselige endringer i temperaturen. Du må kanskje redusere hastigheten din livsstil, ta tilstrekkelig tid til å spise i et avslappet miljø og få nok hvile.

Prøv Forebyggende tiltak

Ifølge hjem rettsmidler og Natural Cures nettside, en diett som inneholder yoghurt med et dryss av salt kan hindre hikke. Appelsin og sitron saft også gi et sunt forsvar mot hikke. Å behandle hikke, vil en klatt peanøttsmør bringe lettelse.