Digidexo.com

Mandarin Oranges & Gastroparesis

Mandarin Oranges & Gastroparesis


Dr. WL Hasler, ved University of Michigan, anslår at fire prosent av den generelle befolkningen lider gastroparese. MayoClinic.com anbefaler kosttilskudd endringer, som for eksempel å unngå rå frukt og grønnsaker, som første skritt til å håndtere denne tilstanden.

Fakta

Gastroparesis, et medisinsk begrep, indikerer en tilstand der magen ikke beveger seg riktig etter at du har spist. På grunn av dette, matrester i magen for lengre tid enn det burde.

Symptomer

Ifølge Dr. Patricia L. Raymond av Chesapeake, Virginia, kan gastroparese føre til at du føler deg oppblåst eller unormalt full, med magesmerter eller til og med oppkast timer etter siste måltid.

Forbereder mandariner

Høy i fiber og grovfôr, kan mandariner forverre gastroparese. Ved hermetisk, bakt eller frosset, men deres celleveggene brytes ned, redusere fiber. Raymond sier at du kan spise slike matvarer, når de er riktig tilberedt, uten forverring magen smerte.

Behandling

I tillegg til endringer i kostholdet for å behandle gastroparese, lister MayoClinic.com medisiner for å kontrollere kvalme og oppkast, slik som difenhydramin, bedre kjent som Benadryl, og de som stimulerer musklene i magen, som erytromycin. Et annet alternativ, kirurgi, omfatter stifting eller omgår den nedre del av magesekken.