Digidexo.com

Hvordan velge et Brain Supplement

Hvordan velge et Brain Supplement


Urte hjernen kosttilskudd er stadig mer populært, men du bør vite hvilke har vist den mest effektive før du velger en. Etter å ha fått grønt lys fra legen din, traff helsekostbutikker og finne en hjerne supplement som er riktig for deg.

Bruksanvisning

•  Ta ginkgo biloba. Ginkgo øker blodstrømmen til hjernen og bidrar til å forbedre hukommelsen også. Det fungerer som en antioksidant og beskytter hjernecellene mot skadelige frie radikaler. Denne urte supplement kan bidra til å forhindre skader som forårsaker Alzheimers sykdom.

Kjøp noen Siberian ginseng. Ginseng bidrar til å holde kroppens systemer under kontroll i perioder med stress; Derfor reduserer det effekten av stress på kroppen. Dette urte hjernen supplement bidrar også til å forbedre hukommelse, konsentrasjon og immunsystemets funksjon.

Velg gotu kola som en urte supplement. Dette tillegget bidrar til å redusere angst, forbedrer mental klarhet og øker både IQ og hukommelse.

Bruk pasjonsblomst som en urte hjernen supplement. Populært i europeiske land, denne urten velig lindrer symptomer på angst, søvnløshet og ADHD.