Digidexo.com

Metoder for næringsmidler

Metoder for næringsmidler


The Food and Agricultural Organization (FAO) har et ansvar for å sette tilstrekkelig ernæringsmessige mat standarder som er trygge om USA matforsyning. Del av ansvaret er å oppdage og iverksette mat analysemetoder sammenligne menneskemat krav til faktisk menneskelig matforbruk. FAO gjennomgår kaloriinntak på mennesker og gir anbefalinger om hvor mange kalorier er nødvendig for å gi tilstrekkelig energi i perioder med aktivitet. Standardisert testing av matvarer til humant konsum har vært et statlig ansvar siden 1949.

Protein

Protein er en kompleks kjede av aminosyrer med peptidbindinger. Ion-utveksling, gass-væske eller væskekromatografi med høy ytelse måle aminosyrer. Mengden av aminosyrene er representativ for mengden av protein i matvareprodukt i henhold til sin vekt. Måling sann protein i form av vekt krever sofistikert utstyr, men fordelen er at selv de komplekse aminosyrer måles.

Fett

Flere standardiserte metoder er for måling av fettinnhold i mat enn protein eller karbohydrater. Fett er en form av triglyserider i maten vår. Kolesterol er en ikke-glyserid. Ikke-glyserider er ikke en viktig kilde til energi. Fett er nødvendig for energi; fett i mat blir analysert som fettsyrer og målt som triglyserider. Fett er målt i en gravimetrisk metode som betyr fett flyter til toppen av en væske og dens vekt massen er beregnet i forhold til mengden av mat den kom fra. Gravimetrisk testing er en grov måling av fett i matvareprodukter.

Karbohydrater

Ved måling av totale karbohydrater og tilgjengelige karbohydrater i maten, er fiber målt som et karbohydrat. Totalt karbohydratinnhold bruker denne formelen: 100 - (vekt i gram [protein + fett + vann + aske + alkohol] i 100 g av mat). Tilgjengelige karbohydrater er en del av den beregnede totale karbohydrat fordøyes av mennesker og absorbert inn i stoffskiftet av personen. Fiber er ikke en del av den totale tilgjengelige karbohydrat eller målinger. Formelen for å måle tilgjengelige karbohydrater er: 100 - (vekt i gram [protein + fett + vann + aske + alkohol + kostfiber] i 100 g av maten). Kostfiber er bare en energikilde etter at den er gjæret i kroppen. Kostfiber er en ernæringsmessig komponent av mat. Tynntarmen ikke fordøye kostfiber. Kostfiber beveger seg inn i kolon hvor det er fermentert av mikroflora-produserende gass-og fettsyrer. Fettsyrer er en energikilde og er absorbert inn i metabolismen som sådan.

Forskrift

The Food and Agriculture Organization oppsyn prosedyrene for mat-analyse brukes til å gi ernæringsinformasjon til amerikanerne. Næringsinnhold består av mat egenskaper, mat komposisjon, mat struktur, kjemiske egenskaper og sensoriske egenskaper av en bestemt mat. FAO regulerer hvilke opplysninger som påvirker de økonomiske konsekvensene av å produsere visse matvarer og forbrukere om den ernæringsmessige verdien av produktet. Utdanning av ernæringsinformasjon tillater amerikanerne til å foreta valg som til sitt daglige inntak. Forskere i forskningslaboratorier analysere mat med offentlige vaktbikkjer å gi anbefalinger om kvalitet, sikkerhet, ernæring og kostnader i vår matforsyning. Regjeringen utnytter ressursene ikke bare FAO, men Food and Drug Administration (FDA), United States Department of Agriculture (USDA), National Marine Fisheries Tilbud (NMFS) og Environmental Protection Agency (EPA) for å regulere kvalitet, forbruk og kostnader i USA matforsyning.