Digidexo.com

Hva er effektive og naturlige metoder for å fjerne vorter?

Hva er effektive og naturlige metoder for å fjerne vorter?


Hvis du har vorter, kan det hende du ikke trenger å se en lege for fjerning. Det finnes naturlige og trygge metoder for effektivt å fjerne vorter hjemme. Imidlertid kan disse fremgangsmåter ikke være effektiv for visse typer av vorter og er ikke anbefalt for behandling av innvendige genital vorter eller de som kan være under overflaten av spiker. I disse spesielle tilfeller kan du faktisk irritere den sarte huden i disse regionene. Ellers kan felles områder behandles ved alle naturlige midler.

Hvitløk

Hvitløk er en naturlig og effektiv vorte fjerning behandling påvist av studier. Disse behandlinger består av et oljebasert hvitløk løsning påføres på det ønskede området. For å utnytte denne metoden, kan du bruke et stykke fersk hvitløk og enten olivenolje eller lakserolje. Oljen blir først påført på huden og dekkes av hvitløk før de blir festet på plass. Denne behandlingen kan ha som skal benyttes for et par måneder for å oppnå resultatene.

Vitamin D 3

Kliniske studier har fastslått at vitamin D3 har vært effektiv i behandlingen av vorter. Imidlertid er kosttilskudd anbefales ikke og vil ikke ha den ønskede effekt. Fordelene med dette vitaminet for vorte behandling er til utvortes bruk, og kan også ta litt tid å effektivt bli kvitt problemet. En av de vanligste kildene til topisk vitamin D3 er tran, som er direkte påført vorten.

Andre aktuelle behandlinger

Det finnes andre naturlige oljer som kan brukes for å behandle vorter på grunn av deres antivirale egenskaper. Disse inkluderer aloe vera gel og tea tree olje. Som med de andre fremgangsmåter blir de oljer påføres direkte på vorten. I noen tilfeller kan det være nødvendig å fortynne disse concoctions med en annen olje av kjøkken variasjon eller vann for å hindre irritasjon av huden. Hyppig søknaden er anbefalt, som i to eller tre ganger om dagen, inntil vorte går unna.