Digidexo.com

Akne Scar Reduksjon

Akne Scar Reduksjon


Om du hadde akne mange år siden og er fortsatt lider av arr i ansiktet ditt, eller du fortsetter å ha kviser og urenheter som forårsaker arrdannelse, kan det være lurt å diskutere acne arr behandling med hudlege. Selv om det er hjemme rettsmidler tilgjengelig for å redusere mild akne arr, hvis du lider av moderat eller alvorlig akne arr, kan det hende du trenger en strengere regime som laserbehandling, kjemisk peeling, dermabrasion eller Microdermabrasion.

Peeling behandlinger

Peeling behandlinger er billig, kan gjøres hjemme og jobbe som et første forsvar for mild akne arr. Du kan kjøpe ansikts exfoliants på ditt lokale apotek eller lage din egen ved å kombinere en del grov kosher salt og en del tea tree olje i en plastboks og bruke en håndfull til ansiktet ditt en gang daglig. Enten du bruker en butikk-kjøpte eller hjemmelaget exfoliant, massere exfoliant inn i huden med fingertuppene i ca 3 minutter en gang om dagen. Du kan se noen rødhet på huden din, så vel som teksturen i huden vises glattere.

Laser Behandlinger

Laser behandlinger brukes til moderat til alvorlig akne, og prosedyren er gjort i en hudlege kontor. Det finnes to typer laser behandlinger tilgjengelig: ablativ eller resurfacing lasere, og ikke-ablativ laser. Resurfacing lasere fjerne epidermis, eller det øverste laget av huden, noe som krever opp til et år med healing tid. Ikke-ablativ lasere er nyere teknologi, og de fungerer ved oppvarming av kollagen under topplaget av epidermis. Oppvarming av kollagen strammer det, fører til mindre arr og raskere helbredelse tid.

Dermabrasion og Kjemisk peeling

Dermabrasion er stort sett avviklet i favør av microdermabrasion. Dermabrasjon er en prosedyre hvor et lite, roterende blad benyttes for å skrape bort epidermis. Fordi dette kan føre til ytterligere arrdannelse og krever måneder med healing tid, en mindre hard versjon kalt microdermabrasion er et mer populært alternativ, selv om det ikke vanligvis jobber for moderat til alvorlig akne arr. Kjemisk peeling, men arbeide med milde og moderate acne arr. Kjemisk peeling involvere hudlege plassere en syrlig væske eller lotion på ansiktet for å trenge gjennom huden og la den re-helbrede. Kjemisk peeling kan tilpasses for brukeren, fordi de sure lotions varierer i styrke. Det kraftigere syre si, jo mer syre penetrere hud, som vil resurface seg selv som den leges.