Digidexo.com

Foods og surhet

Foods og surhet


Skadelige bakterier kan ikke trives i en sunn pH-miljø, takket være gunstige bakterier som holder dem bakterier i sjakk. Et svakt alkalisk pH-nivå støtter immunforsvaret kamp mot sykdom og sykdom. Spis rikelig med frukt, grønnsaker, vill honning og te for maksimal forsvar mot invaderende dårlig helse.

Hva er Acidose?

Den energien som produseres fra fordøyelig mat etterlater et aske rester i blodet og tarmene. Mat aske er nøytral, sur eller basisk. Nivået av pH avhenger av mineralsammensetningen av de fordøyde næringsmidler. Kjøtt har en høyere sur pH; grønnsaker og frukt er alkalisk og meieriprodukter produsere nøytral aske. Acid aske oppbygging snur raskt til acidose når blod og vev i kroppen mister sine alkaliske reserver. Long-term ubalanser i pH askenivået i tarmen øke kroppens risiko for kreft, hypertensjon, fedme og diabetes. For å fremstille sterke antistoffer for et sunt immunsystem pH-verdier må balansere i et forhold på 3 til 1 alkaliske og sure. Overskytende syre aske bygning i tarmen fører til økninger i bakterielle, virale og gjærvekst og fremmer sykdom.

The Body delikate balanse

PH er et mål for syre eller alkalisk i næringsmidler. Jo lavere pH-verdi desto mer syre er i matvarer; jo høyere pH, desto mer basisk mat blir. Når maten er hverken syre eller alkalisk, den har en pH-verdi som er nøytral. Tenk på det slik: å sette sure matvarer inn i kroppen produserer alkaliske mellomværende. Sunn pH balanserer er svakt alkalisk. Spise mat som innmat og østers produsere overflødig syre. Spise fiken, soyabønner og spinat opprettholde en balanse av alkalitet. Overflødig sukker, kan raffinert mel og animalske proteiner uten balanse av frukt, grønnsaker, belgfrukter og te kaste kroppen inn acidose.

Høy Surt pH forårsaker sykdom

Sure pH-verdier tillater skadelige bakterier å skade immunsystemet. Høye nivåer av sure pH aske samler inn i blodet og fettvev i kroppen. Denne akkumulerte asken reduserer oksygenet i friske celler. Fratatt oksygen, normale celler forlate deformerte rester som kan endre til kreftceller. Gripe muligheten og surt miljø for å skape kaos på normale celler, kreftceller øker. Surt avfall bygger seg opp i blodet og tresko arteriene. Disse smale fartøy blokkere strømmen av blod forårsaket hypertensjon. Økt blodtrykket er kroppens forsøk på å tilveiebringe tilstrekkelig blod gjennom de små blodkarene. Fortsatt blodåre innsnevring kan føre til hjerteinfarkt. Men drikker mye vann og trener daglig redusere ansamlinger av dette giftige aske.

Fedme

Overflødig sure pH i kroppens blodbanen og fettvev reduserer oksygen som cellene trenger for å leve. Fordi dette miljø kan skade friske organer, kroppen produserer mer fettceller til å lagre ekstra syre. Som en forsvarsmekanisme, tillater kroppen fett cellene til å formere seg for å få tak i surt miljø. Til slutt denne sure pH igler i bukspyttkjertelen. Diabetes kan føre til dersom bukspyttkjertelen ikke er i stand til å fungere skikkelig. Spis rikelig med frukt, grønnsaker vill honning og drikke te. Disse matvarer vil bidra til å opprettholde 3 til 1 forhold mellom alkalisk og sure pH-balansen i kroppen.