Digidexo.com

Hvordan redusere Høreapparat støy fra vifter

Overamplified bakgrunnsstøy fraråder mange høreapparatbrukere, og kan påvirke din evne til å forstå samtaler i høreapparatet. Alle de fremskritt som er gjort i høreapparat teknologi fokus på å forbedre en persons evne til å forstå tale når bakgrunnsstøy er til stede. Kontinuerlig støy --- som viftestøy --- kan være vanskelig selv for moderne datastyrte digitale høreapparater for å kontrollere. Viftestøy er en høy pitch støy; høye plasser er hva høreapparater er utviklet for å forsterke. Høy pitch hørsel er avgjørende for å forstå tale; du kan ikke slå ned de høye plasser i høreapparatet uten at klarheten i talen. Men det er noen utprøvde metoder for å redusere viftestøy fra høreapparatene uten å glipp av hva du virkelig ønsker å høre.

Hvordan redusere Høreapparat støy fra vifter

Støyreduksjon

Kjøp digital, programmerbare høreapparater. Dersom høreapparatene ble gjort før 2003, bør du vurdere å oppgradere til nyere teknologi. Støyreduksjon og støy anerkjennelse programmer i nyere høreapparater kan bidra til å sterkt redusere viftestøy uten å redusere lydkvaliteten og taleforståelse.

Når en kontinuerlig støy er til stede, som en vifte, hjelpemidler avanserte høre måle intensiteten og retningen av støy for å redusere støyen for komfort. Noen høreapparater vil slå seg ned for å redusere viftestøy; andre vil slå av en del av høreapparater mikrofonen for å fjerne støy fra viften.

Knapper --- de fleste digitale høreapparater har en knapp på hjelp selv --- tilgjengelig med fingertuppen mens apparatet skal brukes i eller bak øret. Andre stiler kommer med en fjernkontroll. Disse knappene kan du få tilgang til ulike programmer innenfor høreapparater minne. De fleste digitale høreapparater med "multi-minne" har et program utviklet for å øke støyreduksjon. Hvis en vifte støy er spesielt høyt, irriterende, eller forstyrrer med hva du prøver å høre, trykk på programvelgeren på høreapparatet eller fjernkontrollen. Du vil høre 03:59 piper i øret når du trykker på knappen. Vent et øyeblikk og se om viftestøyen endret. Prøv å trykke på knappen igjen, lytte etter eventuelle endringer i viftestøy. Ved prøving og feiling vil du finne et program som gir størst reduksjon av viftestøy.

Slå høreapparatet ned. Nondigital høreapparater vil ikke ha en programknapp, men de vil ha en volumkontroll. Bruk lite hjul --- tilgjengelig med fingertuppen mens støtten er i eller bak øret --- å skru volumet på høreapparatet ned. Slår Bare volumet ned nok til å redusere viftestøy. Noen digitale høreapparater tilbyr en volumkontroll via fjernkontroll: Dette kan også brukes til å senke høreapparat volum akkurat nok til å redusere viftestøy.

Gjør en avtale for å få høreapparatet justert etter høringen helsepersonell som solgte deg høreapparatene. Programmene inne høreapparatet kan endres for å gi mer støyreduksjon for fan høres ut. Bare fortell spesialisten om viftestøy, når og hvor det plager deg mest, og de vil gjøre de nødvendige endringene. Høre helsepersonell kan også forklare programmer, knapper, fjernkontroll, volumkontroll og andre alternativer på høreapparatet, slik at du bedre forstå hvordan å justere dem selv når du ønsker å redusere en viftestøy.

omskolere hjernen din. Bakgrunnsstøy som fans gjør blir mer utholdelig jo lenger du har slitt høreapparater. Enten det er første gang du har slitt et høreapparat, har du slitt høreapparater i mange år og nylig oppgradert, eller har hatt høreapparat i mange år, men bare bære dem deltid, trenger hjernen din tid til å justere. Vår hjerne naturlig blokkerer eller fokuserer bort fra bakgrunnsstøy. Når hørselen har gått tapt, og deretter gjenopprettet via et høreapparat, det tar hjernen din litt tid til å lære på nytt normal hørsel funksjoner. Selv når du oppgraderer, vil nye høreapparater behandle lyden annerledes, noe som gjør den nye signal fremmed for hjernen din. Den raskeste måten å venne seg til høreapparater er å ikke redusere eller slå ned lyder --- med mindre lyden er smertelig høyt.

Ifølge Better Hearing Institute, nyere studier viser effekten av å lytte opplæringsprogrammer for å forbedre auditiv rehabilitering for voksne med hørselstap. Programmer er tilgjengelig via CD-ROM eller gjennom høre helsepersonell kontor.

Hint

  • Dra nytte av gratis programmering, rådgivning og service de fleste høre helsepersonell tilbyr sine pasienter.
  • Sound bør aldri være smertelig høyt når bruk av høreapparat, hvis dette er tilfelle, ta av høreapparater og gjøre en avtale med spesialisten som solgte dem til deg.