Digidexo.com

Hva er fordelene med Lime Juice?

Hva er fordelene med Lime Juice?


Mens limes inneholder mindre juice enn sitron, er den ernæringsmessige verdien av lime juice veldokumentert. Limes er florerer med vitamin C, sitronsyre, naturlig sukker, jern, fosfor og antioksidanter. Dens sitronjuice øker motstanden mot sykdom og motvirker frie radikaler i legemet, redusere sannsynligheten for kreft. Brukes som en gammel behandling for betennelse i mandlene, skjørbuk og skorpion stikk, fordelene med lime juice er mangfoldig.

Flavor

Lime juice kan legge til en enorm mengde smak til alle typer mat, for ikke å nevne en ekstra zing til blandede drinker. Lagt til fruktsalater, hjelper lime juice beholde fargen på frukten, og gir salaten en besk smak. Blandet med sauser, supper eller dressing, gir lime juice måltidet en samlet krydder du kan kjapt smake.

Forstoppelse og fordøyelsessykdommer

Tatt første tingen i morgen, 1 ts. av limejuice med en glass varmt vann har evnen til å lette forstoppelse. Limes inneholde flavanoids, unike anti-virus, anti-oksiderende stoffer som stimulerer fordøyelsen og redusere mage surhet, rydde ut giftstoffer i tarmen traktater.

Fedme

Effektiv i vektreduksjon på grunn av den sedative virkning det har på nervene, inneholder limejuice anti-oksidanter og sitronsyre, som bidrar til å brenne fett. En kombinasjon av kalk juice, vann og honning tatt hver morgen, i tillegg til en lavkaloridiett, har vært kjent for å hjelpe til med vekttap over span av to til tre måneder.

Skin

Med opp til 73 mg av vitamin C i 1 kopp lime juice, fungerer den som en kollagen synthesizer, gunstig for huden på grunn av sin tendens til å forynge og redusere kroppslukt. Når brukes eksternt, det blir kvitt døde hudceller, gjenoppretter fuktighet til sprukket, tørr hud, og helbreder blåmerker eller utslett.

Øyne

Lime juice er svært gunstig i herding øyesykdommer. Fortynnet med vann, kan et par dråper limesaft i øyet kurere hevelse i membranen øyelokkene som forårsaker rosa øye, og er i stand til å forebygge grå stær og makuladegenerasjon.

Tannkjøttet

Tannkjøttsykdom resulterer vanligvis på grunn av vitamin C-mangel. Lime juice, florerer med vitamin C, hjelper hemme mikrobiell vekst, årsaken til hovent tannkjøtt. Fortynnet med varmt vann og et snev av rock salt, vil lime juice fylle mangel og gjenopprette skadet tannkjøtt vev.

Rengjøring

I tillegg til de mange helsemessige fordeler kan limejuice brukes som en effektiv husholdningsrenseprodukt. Den sitronsyre har vært kjent for å fjerne kalkavleiringer i tekjeler og kvitt anløpe fra messing. Klemme lime juice over en bit av natron resultater er en svært effektiv stovetop vaskemiddel. For ovnsrengjøring, kan du også lage en pasta av lime juice, natron og salt for å bli kvitt grus etter tørke ned ovnen med en fuktig svamp.