Digidexo.com

Tips for å holde Høreapparater fra å falle ut av pasientens ører

Høreapparater kan supplere delvis hørselstap, eller gi erstatning høring for total hørselstap. Høreapparater er tilgjengelig i mange forskjellige stiler, og er dimensjonert for å passe babyer, barn og voksne. Uavhengig av alder, størrelsen på øret og formen på øregangen, bør høreapparatet passer komfortabelt og sikkert.

Holde høreapparater på plass

Velg en stil av høreapparat som passer best formen på øret og din personlige komfort. I-øret (ITE) høreapparater Nestlé i det ytre øret, og er best egnet for voksne, siden ørene av barn vokse og endre form gjennom hele ungdomstiden. Bak-øret (BTE) høreapparater passer bak øret, men krever en plast ørepropp som passer inni øret for å holde dem på plass. BTE høreapparater er egnet for folk i alle aldre, som plast ørepropper er enkelt og rimelig å erstatte.

Canal høreapparater passer direkte inn i ørekanalen, og kommer i to størrelser. De er tilpasset for å passe til formen og størrelsen på en enkelt øre, men fordi de er små i størrelse, kan det være vanskelig å sette inn, justere eller fjerne, og ytterligere høreapparater kan ikke være i stand til å bli koblet til dem.
Kropps hjelpemidler er store høreapparater som er slitt i en lomme eller i et belte løkke. De kobler til øret med en liten ledning, og er i stand til å overføre lyd for personer med moderat hørselstap.

Gi deg selv tid til å venne seg til tilpasning av et nytt høreapparat. Mange nyere høreapparater er svært lett og allsidig i design, som kan føre brukere til å være engstelig om de faller ut. Diskuter med din audiograf den beste måten å starte på seg høreapparater. Han kan anbefale at du begynner med høreapparatet for et par timer om dagen, og deretter gradvis øke mengden av tid at du holder det i.

Ta kontakt med din audiograf om riktig tilpasning av høreapparatet. Ikke alle høreapparater i form på samme måte, men hvis du opplever ubehag eller er bekymret for høreapparatet faller ut av øret, kan audiografen din være i stand til å gjøre noen justeringer. Avhengig av hvor løst høreapparatet passer, kan audiografen selv anbefale å prøve en annen stil av høreapparat.