Digidexo.com

Hvorfor Ører Clog Fra en bihulebetennelse?

Begynnelsen av en bihulebetennelse

Allergier eller bihuleproblemer kan starte mild. I dette tilfellet kan du ha en bit av snufsende eller nysing, som til slutt kan utvikle seg til en bihulebetennelse, eller bihulebetennelse. Sinusitis skjer, vanligvis etter en forkjølelse eller influensa, når infeksjonen innføres i sinus hulrom, noe som fører til inflammasjon og et overløp av slim og væske i de nasale passasjer. Symptomer på en bihulebetennelse vanligvis inkluderer økt trykk i ansiktet og hodet, rennende nese, overflødig slim buildup og tett nese og ører.

Utvikling i en bihulebetennelse

Som dine bihuleproblemer bli verre bihulene og nesegangene vil hovne opp og slim vil begynne å bygge opp i nesehulene, som til slutt vil slå inn en bihulebetennelse. Siden bihulene og nesegangene er koblet til ulike deler av overkroppen, kan slimet bygget opp dryppe inn i ulike deler inkludert magen og lungene.

Et tett Ear

I tilfelle av et tilstoppet øret, vil overløps slim forårsaket av bihulebetennelse renne over i Eustachian rør. Dette er røret koblet til baksiden av halsen, som er ansvarlig for å koble mellomøret på utsiden av øret. Den styrer drenering og øre trykk i ørene også. Som væske fyller øret, vil hevelse av passasjene forårsake blokkering og hindre øret fra drenering riktig. Dette er grunnen til at når øret er blokkert kan du føle økt press og smerte. Andre symptomer kan være problemer med å høre og ørhet.

Tips For Relief

Hvis du lider av en tett øre pga bihuleproblemer, er det noen remedier du kan prøve å avlaste smertefullt trykk. En populær middel for å rense ører er gjennom bruk av en NetiPot, som er en nasal vanningssystem som kan skylle ut passasjene. Du kan finne NetiPots på de fleste lokale drugstores. Et annet middel for å prøve er å plassere en varm klut over øret, noe som kan bidra til å løsne væske bygge opp og lindre smerte. Du kan også prøve tyggegummi eller gjesper, som hjelpemidler i drenering. Hvis tilstoppet øret ikke rydde opp i et par dager skjønt, bør du søke legehjelp, som det kan kreve en reseptbelagte medisiner.