Digidexo.com

Hva er en naturlig antibiotika for ørebetennelse?

Øret infeksjoner er en vanlig foreteelse hos barn, men kan også bryte ut i voksne. Selv om ørebetennelse har blitt behandlet med antibiotika i det siste, er mange personer som søker naturlige botemidler fordi flertallet av disse infeksjonene er forårsaket av et virus som ikke kureres med antibiotika. En ørebetennelse er helbredet av ens immunsystem, men ved hjelp av naturlige antibiotika kan hjelpe med ubehag og fremskynde helbredelsesprosessen.

Vanlige årsaker

Øret infeksjoner kan være forårsaket av en rekke elementer og noen er mer fremtredende for barn enn voksne. Meieriprodukter ofte føre til ørebetennelse hos barn fordi de fleste ikke kan fordøye melke riktig. Å være utenfor i kalde måneder uten hørselvern kan like gjerne føre til en øre sykdom hos både barn og voksne. Bading, enten i en kropp av vann eller basseng, er en annen vanlig årsak til ørebetennelser som vil påvirke en person uten skjevhet til alder.

Behandling av infiserte øret

Før den infiserte øret behandles direkte, sørg for at trommehinnen er intakt ved å besøke en familie utøveren eller annen godkjent medisinsk tall for verifisering. Den enkelte administrering ved behandling i hjemmet bør bruke en sterilisert dråpetelleren for å plassere et par dråper varmet kongslys og hvitløksolje inn i ørekanalen, mens den syke personen vippes hans eller hennes hode for å tillate væsken å hvile på enden av øret kanalen. Etter noen få minutter, kan øret tappes av løsningen. Det rette skal hjelpe til lindrende noen irritasjon og begynner å redusere betennelser.

Forsterke immunforsvaret

Naturlige urter kan svelges for å øke infeksjon bekjempelse egenskaper i immunsystemet. Naturopaths foreslår goldenseal og echinacea for immunsystem ekstrautstyr, oliven blad å bekjempe infeksjonen og johannesurt å supplere hvitløk og mullein løsningen for ekstra betennelse omsorg. Konsultere en homeopat eller naturlege kan bidra til å bestemme riktig dosering.

Naturlig antibiotika tabletter

Tabletter som inneholder Sulphur 30C, Pulsatilla 30c, Calcarea Carbonica 30C, Chamomilla 30c, Belladonna 30C og Lycopodium 30C er også lovende naturlige antibiotika regimer. Disse ingrediensene rolig øresmerter som er verre om natten, rastløshet grunn irritabilitet, pulserende smerter i øret, brennende følelse, feber og lunger. Kombinasjonen av disse urtene er mest effektive når de er tatt i løpet av de første 48 timer etter ørebetennelse. Når bedring eller lidelse stiger syv dager, skal brukeren slutte å ta denne formen for behandling.

Eksterne rettsmidler

En ørebetennelse vil ofte være ledsaget av lunger. En massasjeolje består av 20 dråper olivenolje med to dråper tea tree olje kan brukes bak øret på en skånsom streke bevegelse diagonalt mot kragebeinet. Voksne som bruker denne metoden på barn bør være forsiktig med hvor mye press påført. Økt trykk kan føre til midlertidig ubehag. På natta, bør ørebetennelse lider bruke en luftfukter med et par dråper eukalyptusolje for ekstra lunger lettelse.