Digidexo.com

Hvordan sove Når Ørene Plugged

Hvordan sove Når Ørene Plugged


Allergier, forkjølelse, bihuleproblemer, ørebetennelse og virus kan gi ørene til å bli plugget og gjøre søvn vanskeligere. Ligger nede kan gjøre trafikkerte ører føler verre og skape kaos til tidsplanen søvn. Forsiktighet bør utvises ved bruk av rettsmidler for å rense overfylte ører.

Hvordan sove Når Ørene Plugged

Hev hodet og skuldrene ved å bruke ekstra puter. Holde hodet hevet mens du sover vil hjelpe ørene avløp og redusere trykket.

sove på motsatt side av plugget øret hvis bare det ene øret er plugget. Legging på den siden som ikke vondt skal hjelpe plugget øret avløp og hjelpe deg å sove bedre.

Bruk saltvannsspray i nesen å tynne slim. Nese, ører og hals er alle tilkoblede og lindre lunger ved å skylle nesen vil redusere trykket i ørene og hjelpe deg å sove.

Bruk en luftfukter på soverommet. Tåke og fuktighet skal lindre tørrhet og bidra til å redusere noen lunger i ditt øre, nese og hals. Fuktigheten bidrar til å lindre tørr munn og tett nese også, og lar deg puste gjennom nesen, som hjelper deg å sove bedre.

Drikk rikelig med væske. Bor hydrert internt bidrar til å avlaste lunger og lindre press fra plugget ørene.

Plasser et par dråper av hydrogen peroxide i din plugget øret og vippe hodet til siden for å holde væsken i øret i flere minutter. Du vil høre boblende. Dette kan bidra til å fjerne noen av tilstopping i øret ditt og hjelpe deg å sove.

Hint

  • Over skranke decongestants arbeid for noen typer øre lunger, men ikke andre. Legen din eller apoteket kan anbefale noe som vil fungere for din bestemt type plugget øret.
  • Stikk aldri noe inni ørene for å avlaste trykket i et forsøk på å koble dem.