Digidexo.com

Best bleie utslett rettsmidler

Best bleie utslett rettsmidler


Bleie utslett er en vanlig tilstand blant spedbarn og små barn. Det kan være forårsaket av ulike faktorer, slik som irritasjon fra urin, nye matvarer, ny hud eller såpe-produkter, bakteriell eller fungal infeksjon, eller antibiotika. Rettsmidler inkluderer forsiktig bleieskift hygiene, bruk av barriere salver, økt luftsirkulasjon og reseptbelagte medisiner.

Bleie hygiene endring

Ren, tørr hud er nødvendig for å fjerne og hindre bleieutslett. Holde huden ren ved bleieskift ofte. Våkne opp for å endre bleier i midten av natten med kan være nødvendig, avhengig av alvorlighetsgraden av utslett. Etter hver bleie endring, skyll barnerumpe også. Hold bomull baller og en skvett flaske på endring stasjon for dette formålet. Vær nøye med å skylle mellom alle babyens hudfolder. Forsiktig klapp området tørt. Rubbing vil føre til store ubehag for barnet.

Barrier salver

Barriere salver er meget effektive for behandling og forebygging av bleieutslett. Slike salver beskytte barnets hud ved å danne et lag mellom babyens hud og urin eller avføring. Petroleum salve er en effektiv barriere salve. Hvitt sinkoksyd er også effektive i behandlingen av bleieutslett. Det er en tykk krem ​​som kan være mer effektive for babyer med sensitiv hud. Du finner disse over-the-counter produkter på de fleste lokale dagligvarebutikker og narkotika butikker.

Luftsirkulasjon

Luftsirkulasjon hastigheter helbredelse av bleie utslett. For å gi tilstrekkelig luftsirkulasjon til babyens bunn, gjelder engangsbleier løst. Bruke større bleier vil også bidra til å øke luftsirkulasjonen. Hvis du bruker tøybleier, ikke bruk et plastdeksel. Når du er utenfor eller i et rom som er lett å rengjøre, la barnet gå uten bleie. Air eksponering om natten også vil hjelpe hastighet helbredelse. La babyen sove med en naken bunn ved å dekke madrassen med et beskyttende ark.

Reseptbelagte medisiner

Barnets lege kan forskrive en medisin for å behandle babyens bleie utslett. Milde hydrokortison kremer er effektive for behandling av en bleie utslett som er forårsaket av en bakteriell infeksjon. En lege kan forskrive en anti-sopp krem ​​for å behandle en bleie utslett som er forårsaket av en gjær infeksjon. Du bør passe på å bruke disse foreskrevet medisiner som anvist av ditt barns lege. Overforbruk av disse medikamentene kan føre til andre komplikasjoner.