Digidexo.com

Hvordan identifisere symptomene på kyssesyke

Mononukleose (Mono) er en svært smittsom virus. Kjenne symptomene på Mono er en virkelig god idé å hjelpe på forhindring av spredning av viruset, og ved behandling av viruset.

Hvordan identifisere symptomene på kyssesyke

Hovne lymfeknuter i hals og andre deler av kroppen er en god indikasjon på at kroppen kjemper en infeksjon. Lymfesystemet fungerer som kroppens naturlige filtreringssystem og bakterier og virus er fanget i lymfeknutene forårsaker dem til å bli hovne.

Mange folk vanligvis refererer til hovne lymfeknuter i halsen så hovne kjertler feil.

tonsillitt kan være et tegn på mononukleose. Mandlene er faktisk lymfeknuter i munnen som fanger virus og bakterier akkurat som alle andre lymfeknute. Ofte disse blir veldig rød og veldig hoven forårsaker sterke smerter ved svelging, spise og noen ganger snakker.

Hvis mandlene er så infisert at de berører (ofte kalt Kissing Mandlene), kan de må fjernes kirurgisk.

Svært sjelden mandlene blitt så hovne at de forstyrrer puste. Hvis dette skjer, søke legehjelp umiddelbart.

Overdreven sove eller utmattelse er et symptom på Mono. Som kroppen bekjemper infeksjon, blir kroppen svak. Det er viktig for alle som kjemper denne infeksjonen å få nok hvile og søvn. Kroppen produserer melatonin når du sover som er delvis ansvarlig for mobilnettet reparasjon og helbredelse.

En feber er vanligvis ledsaget av mononukleose. Selv om ikke alle kommer ned med en høy feber, folk flest presentere en temperatur på 101 F grader eller mer.

Mononukleose overføres ved spytt og det er derfor det er også kjent som den Kyssesyken. Mens kyssing er ikke den eneste metoden for overføring, er det en av de viktigste metodene. Deling av drikkevarer og leppestifter er en annen metode for overføring av dette viruset.

Mononukleose er vanligvis overføres av tenåringer på grunn av disse vaner av tenåringer.

Mononukleose har en inkubasjonstid på 2-2,5 måneder. I løpet av denne tid er det mulig å spre infeksjonen før symptomene oppstår.

•  En blodprøve kan bekrefte mononukleose virus som er generelt antatt å være forårsaket av den Epstein-Barr-viruset.

Alle som presentere noen av disse symptomene bør søke råd av sin lege umiddelbart.