Digidexo.com

Billig sunn snacks for barna

Billig sunn snacks for barna


Lage sunn, billig snacks for barna kan være utfordrende for travle foreldre. Barn kan være kresen eaters og motvillig til å prøve nye matvarer, mens peewee gruppepress kan føre til en affinitet for dyre, pakket snacks. Making nøysom snacks som appellerer til fortsatt voksende paletter er mulig med litt kreativitet. Making snacks fargerik og visuelt tiltalende hjelper opp "wow" faktor. Du vil spare penger og vil ha mer kontroll over ditt barns kosthold.

Maur på en logg og Variasjoner

Peanøttsmør og andre mutter Butters er fullpakket med protein, som er så viktig for barn i vekst. En kreativ måte å tjene mutter smør til barna er å gjøre "Maur på en logg." Skjær opp noen selleri og fylle den konkave delen med peanøttsmør; Dette er den "log". Dryss med rosin "maur".

Barn har også en tendens til å nyte mutter Butters utflytende på frukt skiver, som epler, pærer og bananer. Det er en billig måte å sørge for at de får fiber, vitaminer og proteiner, alt i ett skudd.

DIY Trail Mixes

Barn kan nyte snacks mer hvis de deltar i utarbeidelsen. Selv svært små barn kan lage sin egen billig trail mix med litt hjelp fra en voksen. Lag en sunn "trail mix buffet" ved å fylle plastbeholdere med ikke-bedervelige hele matvarer, som for eksempel tørket frukt, nøtter, granola, hele korn pretzels, hele korn, sukkerfrie frokostblandinger og carob chips. Ved hjelp av en skje, kan barna mikse og matche for å skape en annen sti blanding hver dag. Oppbevar blandingen i plast glidelås poser for å bringe til skolen eller på turer.

Smoothies

Smoothies er sunt, nøysom "vibrering" at barn i alderen ett til 99 har en tendens til å nyte. De er enkelt å lage, er naturlig søt og er fullpakket med vitaminer og fiber. Smaken og ernærings mulighetene er uendelige. Alt du trenger er en blender.

Figur på ca 1 kopp soya, ris eller kokosmelk eller yoghurt per porsjon. Kaste i litt frisk eller frossen frukt, for eksempel bringebær, blåbær, jordbær, mango og ananas. Du kan selv gjøre en sjokolade peanøttsmør smoothie ved hjelp av sjokolade soyamelk og peanøttsmør.

Skiver opp, frosne bananer lage næringsrik, tykk smoothie baser. Bare skallet overmodne bananer og fryse i tett tillukket plastposer. For å gjøre smoothies enda tykkere, kaste i noen Graham eller dyr kjeks.

For å få barna til å konsumere mer greener, kan du selv legge til en håndfull spinat eller grønnkål til frukt smoothie. Den sterke smaken av bærene utsletter smaken av grønnsaker.

Homemade Ice Pops

Making is spretter fra scratch er et blunk, og de gjør forfriskende, sunn godbiter og gi barn med ekstra væske i sommermånedene. De er også fargerike, noe som kan gjøre dem vises attraktive for barna. Du kan vanligvis kjøpe pop muggsopp på dollar butikker, og de betaler for seg selv etter ett bruk. Fantasien er eneste begrensning.

Fyll skuffene med juice, yoghurt eller sjokolade soyamelk. Du kan selv legge hele bær eller carob chips. For å få en "parfait" effekt, fylle skuffene en tredjedel fulle med en slags frukt juice eller væske (mango juice, for eksempel). La det fryse, deretter fylle en tredjedel med en kontrastfarge væske (vanilje yoghurt, for eksempel). Når det stivner, topp av med enda en kontrastfarge væske (tranebærjuice, for eksempel).