Digidexo.com

Perifere nerve smerte hos barn

Perifere nerve smerte hos barn


Ifølge nlm.nih.gov, er det over 100 typer lidelser som forårsaker perifer nerve smerter hos barn. Perifere nerver består av sensoriske og motoriske nerver. Når et barn lider av perifer nerve smerte, fører det til store ubehag. (Se referanse 1)

Typer

Det finnes to typer av perifer nerve smerte som barn opplever: kroniske og akutte. Kronisk smerte nerve oppstår når smerten fortsetter til tross for det faktum at det ikke er skader i motsetning til akutte smerter hvor det er skade. (Se Resource 1)

Effekter

Barn som har perifer nerve smerte kan oppleve nummenhet, svie, svekkede muskler og følsomhet ved berøring. (Se referanse 1)

Årsaker

Årsaker til perifer nerve smerter hos barn inkluderer traumer forårsaket av fall eller skader, systemiske sykdommer og infeksjoner. (Se Referanse 2)

Identifikasjon

For å identifisere hvorvidt et barn opplever perifer nerve smerte, vil en lege ta en medisinsk historie og utføre en nevrologisk undersøkelse. Blod arbeid og en urinanalyse kan også bestilles. (Se Referanse 2)

Behandling

Behandling av perifer nerve smerter hos barn avhenger av årsaken til smertene. For mindre saker, er eneste medisinen er nødvendig, men for alvorlige tilfeller, er kirurgi det eneste alternativet for å fikse smerte. (Se referanse 3)