Digidexo.com

Grapefruktkjerneekstrakt for Lyme sykdom

Grapefruktkjerneekstrakt for Lyme sykdom


Grapefruktkjerneekstrakt har blitt brukt av lider av Lyme sykdom. Den har naturlige antibiotika handlinger som kan drepe bakterier. Lyme-sykdommen er forårsaket av tilstedeværelsen av Lyme-borreliose. Infeksjonen starter med bitt av en flått som tidligere har bitt en infisert hjort. Sykdommen er oppkalt etter byen Lyme, Connecticut, der sykdommen først dukket opp.

Om Lyme sykdom

Symptomer fremgang fra utslett til influensalignende symptomer. Kroniske symptomer ligner leddgikt og tilfeller har blitt rapportert over hele verden, i USA, Asia og Europa.

Behandling av Lyme sykdom med antibiotika og GSE

Lyme-sykdom er vanskelig å behandle fordi infeksjonen forårsaker nevrologiske og muskelproblemer. Antibiotikabehandling er vanligvis anbefales. Grapefruktkjerne og andre immun øke næringsstoffer fart på healing ved å øke immunitet.

Grapefruktkjerne Ingredienser

Grapefrukt frø, også referert til som GSE, inneholder hesperitin, resveratrol og naringenin som er bioaktive flavenoids. De har anti-mikrobielle action.The flavenoids har anti-mikrobiell virkning, noe som betyr at de dreper bakterier og sopp. Den grapefruktkjerneekstrakt er antibiotika samt antifungal.

GSE Handling

Grapefruktkjerneekstrakt virker ved å drepe bakterier som forårsaker Lyme sykdom. har en bitter smak. Det er solgt som en væske. Følg instruksjonene på flasken for dosering. Ifølge Dr Louis Parish, etterforsker for Institutt for helse-og omsorgs, Public Health Service, Food and Drug Administration, er GSE så effektiv som andre legemidler som brukes til å drepe Lyme patogener.

Advarsel

Se en lege hvis du tror du har blitt infisert med Lyme sykdom. Den første indikatoren er en liten rød hevelse på stedet av et flåttbitt etterfulgt av et utslett.