Digidexo.com

Step-by-Step Abs Workout

Step-by-Step Abs Workout


Styrke din abs ikke bare gir deg en flatere utseende magen, men også hjelper deg i din generelle helse. Fordelene med sterkere magemuskler inkluderer å kunne løfte objekter uten å skade ryggen din og forbedre din generelle holdning. Ab øvelser kan utføres i personvernet ditt hjem eller på treningsstudio, og er et viktig tillegg til det samlede styrke-trening rutine.

Step-by-Step Abs Workout

Crunches

•  Ligg på gulvet med knærne bøyd og hendene enten bak hodet eller flatt på gulvet.

Løft overkroppen som om du er i ferd med å komme opp av gulvet, men får ikke opp. Hendene kan plasseres bak hodet eller nå mot knærne. Hold stillingen i tre til fem sekunder.

Senk overkroppen ned til gulvet. Gjenta så mange ganger du ønsker.

Legg variasjoner. Løft høyre kne, så det er i en 90-graders vinkel og knase mot at kneet. Gjenta handlingen med venstre side. En annen knase posisjon du kan utføre er å heve bena rett til taket mens du løfter overkroppen.

The Plank

Ligg på magen. Plasser håndflatene på bakken rett under ørene med albuene bøyd av brystkassen. Bøy føttene så tærne berører bakken.

Løft med dine biceps, abs, ben tær slik at kroppen hviler på albuene og tærne. Hold kroppen rett med armene i en 90-graders vinkel for så lenge du kan. Hold abs og beina stive og ryggen rett. Hold dette for et par sekunder.

Legg ekstra sekunder hver gang du gjør planken. Til slutt jobbe deg opp til å holde planken i noen minutter.

Kroppsvekt knebøy

Stå oppreist med føttene hip-bredde hverandre. Trekk i magemusklene for å stramme dem.

Bøy i knærne som om du kommer til å sitte i en stol. Hold knærne over din anklene. Hold armene rett foran kroppen din til å hjelpe med balanse.

Hold bøying før du er i en full huk posisjon (lårene skal være parallelle med gulvet). Hold ryggen rett og magemusklene trakk i stramt.

Hold knebøy i tre til 10 sekunder. Stå rett opp igjen. Utfør så mange knebøy som du liker eller til bena er utmattet.

Hint

  • Utføre hjerte-øvelser og spise en næringsrik diett for å maksimere resultatene av din ab workout. Ab treningen styrker magemusklene, men du trenger å miste fett rundt magen å vise fram resultatene.