Digidexo.com

Hvordan ha en unge hjerte

Hvordan ha en unge hjerte


Holde ditt hjerte unge og friske kan hjelpe deg å leve et fullverdig liv. En positiv innstilling, venner og latter kan holde deg ung til sinns, men for å bremse effektene av aldring på ditt hjerte, vil du trenger for å leve et hjerte-sunn livsstil. Studier florerer på hvordan man kan forbedre eller opprettholde kardiovaskulær helse. Disse inkluderer sunn fornuft metoder, for eksempel mosjon; noen naturlige teknikker, som meditasjon; og til og med overraskende tips, som å drikke rødvin.

Hvordan ha en unge hjerte

Exercise. Ifølge US Center for Disease Control (CDC), minst 30 minutters daglig trening hjelper deg ned i vekt eller opprettholde en sunn vekt, lavere kolesterol og lavere blodtrykk. Disse viktige faktorer bidra til å holde hjertet ditt sunnere og yngre. Husk å alltid sjekke med legen din før du starter et treningsprogram.

Spis hjerte-sunn mat. CDC påpeker at kosthold rikt på frisk frukt og grønnsaker, høy i fiber og lite mettet fett kan bidra til å holde dårlige kolesterolet vekk fra hjertet og ut av systemet. Kolesterol er en faktor som fører til tilstoppede arterier, noe som fører til hjertesykdom.

Drikk rødvin. Ifølge Science Daily, et internasjonalt team av forskere funnet ut at lave doser av kjemiske, resveratrol, som finnes i druer, rødvin og andre matvarer "har vist seg å forlenge levetid og sløv effekten av aldring." Forskerne sier selv små doser av resveratrol er "en robust intervensjon i retardasjon av hjerte aldring." Drikke rødvin, i moderate mengder selvfølgelig kan hjelpe hjertet holde seg ung.

meditere. Unngå stress er ofte umulig, men å redusere stress er mulig. Transcendental Meditasjon Program publisert en liste over de 100 studier på meditasjon. Forskerne fant redusere stress gjennom meditasjon kan bidra til å senke blodtrykket, reduserer kolesterolet og redusere åreforkalkning.

slutte å røyke. The American Heart Association påpeker at "røyking øker blodtrykket, reduserer treningstoleranse og øker tendensen for blodet å koagulere. Røyking øker også risikoen for tilbakevendende koronar hjertesykdom etter bypass operasjon." Røyking er den ledende årsaken til forebygges dødsfall i USA, mange på grunn av hjerteinfarkt eller hjerte-og karsykdommer er direkte relatert til røyking.

Hint

  • Denne artikkelen er ikke ment å gi medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling.