Digidexo.com

Hva er vitamin E olje som brukes til å behandle?

Vitamin E har mange bruksområder. Dens funksjon i menneskekroppen er ikke helt klart, men det er mange teorier om dens betydning. Siden vitamin E er et fettløselig vitamin, generelt kommer det i en oljefylt kapsel som kan tas internt eller presset ut på huden.

Healing Scars

Den mest vanlige bruken av vitamin E er for helbredelse av arr. Rubbing vitamin E olje på et arr vil hjelpe det gro en ren. I noen tilfeller vil arret selv visne helt bort.

Andre Skin bruksområder

Vitamin E er også ganske effektiv for å behandle tørr hud, og helbredende brannsår. Bare dytte en gel kapsel med en sterilisert pin og presse oljen ut på det berørte området.

Heart Health

Tar vitamin E internt kan ha en positiv effekt på hjertet ditt. Som en antioksidant, det hindrer kolesterol fra oksiderende og samle på blodårene. Å ha rene arterier holder blodtrykket lavt og hjertemuskelen sunn.

Katarakt

Vitamin E er også blitt foreslått som et middel for å hindre grå stær. Katarakt er vanligvis dannet på grunn av skade fra oksidasjon, og antioksidantegenskaper av dette vitaminet kan hjelpe med det.

Kvinners helse

Vitamin E har også vist seg å være en nødvendig ingrediens i kvinners helse. Det kan bidra til å redusere negative effekter av menstruasjon og overgangsalder, samt bidra til fruktbarheten hos både menn og kvinner.