Digidexo.com

Hvordan kurere en brennende følelse i magen

En brennende følelse i magen kan indikere ulike fordøyelsesproblemer. Vanlige problemer knyttet til mage brenning er fordøyelsesbesvær, sure oppstøt, gass og magesår. Reseptbelagte medisiner bidra til å forhindre og kurere brennende følelse i magen, men hvis smertene treffer om natten eller over helgen, må du vite hva hjem rettsmidler kan hjelpe, til du ser en lege.

Hvordan kurere en brennende følelse i magen

En prøve og finne ut hvorfor du har den brennende følelsen. Tenk på maten du spiste i løpet av dagen, de væsker du drakk eller om du har gått glipp av noen måltider, som også kan føre til svie i magen.

Ta en sterk over-the-counter medisin for acid reflux. Tidligere medisinering prilosec var bare tilgjengelig på resept. Nå er Prilosec tilgjengelig til enhver stoff butikk eller butikk som selger medisiner. Denne medisinen bidrar til å redusere syre i magen, forhåpentligvis redusere brennende følelse.

Hjelp kur en brennende følelse forårsaket fra et sår ved å ta syrenøytraliserende pille og hviler. Folk pleide å drikke melk for en sår, men nyere forskning viser at melk øker mengden av mage-syrer utgitt. Hvis du ønsker å prøve melk for å kurere den brennende følelsen, drikke det i små mengder for de beste resultatene.

Burp flere ganger, hvis den brennende følelsen stammer fra en opphopning av gass i magen. Du kan fortelle om brenning er fra gass bygge opp, hvis raping lindrer smertene. For ytterligere lettelse, massere magen mellom navlen og brystbenet for å frigjøre gassen.

knaske på bland matvarer, som for eksempel ris eller kjeks, hvis den brennende følelsen er fordi du ikke har spist et stort måltid i mer enn 6 timer. Magen din jobber overtid for å fordøye mat som ikke er der, noe som kan føre til at brennende følelse. Bland matvarer hjelpe nøytralisere fordøyelsesenzymer syrer.

Lag en kopp varm timian te og drikke det på tom mage. Fyll en kopp med kokende vann og tilsett ca 1 ss. av tørket timian. Dekk til kopp og la det bratt i 10 minutter. Sil ut timian og drikke te.

Hint

  • Prøv å tygge noen granateplefrø når magen brenner. Tilsett litt sukker eller salt og pepper, fordi frøene smake litt bitter når tygget grundig.