Digidexo.com

Hvordan endre din diett og Shrink Fibroids

Som kvinner komme nærmere menopause, kroppslige endringer øke sannsynligheten for fibroid utvikling. Lavere mengder av progesteron og økte mengder av østrogen kan forårsake fibroider, som kan føre til en rekke menstruasjons problemer og andre problemer som anemi, svimmelhet og utmattelse. Noen få endringer i kosten kan bidra til å hindre utvikling av muskelknuter og krympe eksisterende fibroids.

Hvordan endre din diett og Shrink Fibroids

•  Få en fullstendig gynekologisk undersøkelse for å sikre forhold som kan ha symptomer som ligner på fibroids; hvis tunge menstrual blødning oppstår, kontakt lege omgående.

Bland 2 ss. melasse med 6 oz. melk og 1 ts. vann i et glass. Drikk concoction to ganger om dagen for å forbedre interne jern nivåer, avhjelpe problemer knyttet til anemi og øke kalium inntak.

Drikk 2 ts. eple cider eddik blandet med 8 oz. vann en gang om dagen for å hjelpe til med fett tap, og for å rense kroppen for giftstoffer.

Spis en porsjon Nattokinase soya bønner hver dag for å hjelpe krympe fibroidvev. Legg ett vitamin tilskudd med jern til ditt daglige kosthold for å forbedre jernnivåer og forsyne kroppen med viktige vitaminer og mineraler.

Spis tofu tre ganger i uken for å bidra til å senke nivåene av østrogen.

innlemme pinto bønner, gule erter, lima bønner, svarte bønner og kidneybønner i kostholdet ditt for å redusere østrogennivået og hindre fibroid vekst. Eet minst en porsjon bønner hver dag.

Eliminer kjøtt fra kostholdet og øke inntaket av frisk frukt og grønnsaker for å holde østrogennivået på en all-time low.

Unngå fettrik melk og oster. Innlemme magre meieriprodukter i kostholdet ditt for å holde østrogennivået ned.

innlemme en servering av fisk i kostholdet ditt minst tre ganger i uken. Inkluder porsjoner med laks, makrell, kaldt vann fisk og tunfisk for å redusere betent vev og fibroid irritasjon.

Hint

  • Regelmessig mosjon, i forbindelse med god kosttilskudd praksis, kan lindre problemer i forbindelse med dannelsen av fibroider.
  • Hvis symptomer som kraftige blødninger, smerter og ubehag fortsetter i mer enn to uker, eller hvis blødning plutselig øker dramatisk, oppsøke lege umiddelbart. Slike symptomer kan produsere anemi, og kan være en indikasjon på blødninger eller andre alvorlige medisinske tilstander.