Digidexo.com

Behandling Under en Acid Reflux Episode

Behandling Under en Acid Reflux Episode


Mens du er i midten av en syre reflux episode, trenger du en hurtigvirkende middel. Heldigvis er det noen måter å få rask lindring for ubehag. Disse inkluderer over-the-counter medisiner og drikkevarer samt modifikasjoner atferds. Hvis du regelmessig opplever acid reflux angrep, søke behandling av en lege. De kan være i stand til å tilveiebringe et middel for permanent relieff.

Syrenøytraliserende

Tar antacida bør nøytralisere syren for å redusere ubehag i løpet av en syre tilbakeløp episode. Disse kan kjøpes over-the-counter i flytende eller tablettform.

Naturlig Drink Remedy

Bland cantaloupe, kiwi og banan sammen for en forfriskende hjemmelaget drikk som skal berolige en person i løpet av en syre reflux angrep. Disse fruktene er kjent å motvirke syrer naturlig.

Posture

Siden ligger nede for tidlig etter å ha spist noen ganger bringer på en acid reflux episode, stå opp og gå litt rundt. Vent et par timer før du ligger nede igjen.

Klær

Stramme klær kan noen ganger ta på en acid reflux episode. Hvis du er iført spesielt stramme klær og har muligheten til å skifte klær, gjøre det. Dette kan gi noen umiddelbar lindring.

Stress

Stress kan utløse en acid reflux episode. Hvis dette synes å være tilfelle, tvinge deg selv til å slappe av. Gjør en avslappende pusteøvelse og sentrere deg selv. Dempende ned kan bidra til å redusere effektene av syre reflux episode.