Digidexo.com

Former for Childbirth Levering

Former for Childbirth Levering


Fødsel krever grundige forberedelser og en rekke beslutninger. En av de viktigste beslutningene er å velge en leveringsmåte. Hvis du er en vordende mor, har du en rekke alternativer for levering utover naturlig fødsel. Utforske alle former for fødsel hjelper deg foreta en utdannet beslutning om hvilken type er riktig for deg.

Natural Childbirth

I naturlig fødsel levering, venter mødre føder uten lindring av smertestillende medikamenter. Ifølge Family Education, en del av Family Education Network, mange kvinner føler en styrke og tilfredsstillende følelse av prestasjon etter en naturlig fødsel. Imidlertid bør venter mødre nøye vurdere om det skal ha en naturlig fødsel, som opplevelsen kan være traumatiserende uten skikkelig forberedelse. Under graviditet, venter mødre vanligvis forberede seg på en naturlig fødsel ved å delta på svangerskapskurs som lærer en rekke mestringsteknikker, som pusteøvelser, visualisering og selv hypnose. Kvinner kan også leie en jordmor eller doula som vil bidra til å redusere angst, frykt og stress under fødselen ved å gi emosjonell støtte og ved å holde "Mamma" så behagelig som mulig. Under fødselen, kan motta en massasje hjelpe en vordende mor slappe av mens lindrende muskler og redusere smerte.

Ifølge Babycenter.com, noen kvinner opplever også at varmt og kaldt terapi, for eksempel å plassere en varm eller kald komprimere på noen områder av ubehag eller vekslende mellom de to, hjelper dem til å slappe av og samtidig redusere arbeidskraft smerte. Til slutt, uten smertestillende medikamenter, kan venter mødre bevege seg mer fritt under fødsel, slik at de kan finne levering posisjon som er mest komfortable og minst smertefulle for dem.

Medisinert Childbirth

Hvis smerten av en naturlig fødsel virker for traumatiserende, kan en medisinert fødsel være det beste alternativet. I en medisinert fødsel, kvinner får smertestillende medikamenter som lindrer eller fjerner smerten av arbeidskraft og levering. Legen din kan hjelpe deg å velge riktig type smertestillende medikamenter fra en rekke smertestillende og bedøvende midler. Analgetika er medisiner som lindrer smerte. Leger administrere analgetika, vanligvis Demerol, gjennom en IV drypp under fødselen. Bedøvelsesmidler, også kalt nerveblokkeringer produsere et tap av følelse ved å blokkere nervene som bærer følelser av smerte til hjernen. De mest brukte bedøvelsesmidler er epidural, pudendal og rygg.

En epidural numbs sensoriske nerver fra livet og ned samtidig gir muskelbevegelser. Leger sette epiduralblokade gjennom en nål mellom ryggvirvlene i korsryggen etter arbeidskraft begynner. Men tar en epidural opp til 30 minutter for å få effekt. Den pudendal, innføres gjennom en nål inn i vaginalområdet, numbs bare en liten vaginalområdet, men ikke sammentrekning lindre smerte. Spinal blokk numbs kroppen fra livet og ned, men ikke tillater muskelbevegelse i bena eller magen. Leger administrere en spinal blokk gjennom en nål mellom ryggvirvlene i korsryggen like før levering. En spinal blokk blir mer vanlig i keisersnitt leveranser.

Vann Childbirth

Vann fødsel levering, der vordende mor føder i et badekar eller lite basseng med varmt vann, ble stadig mer populær på 1990-tallet og begynnelsen av 2000-tallet på grunn av sine mange fordeler for både mor og baby. Ifølge American Graviditet Association, kan en vann fødsel være mindre stressende for mor som det varme vannet gir en behagelig, avslappet miljø, øker hennes energi og gir en følelse av privatliv for å hjelpe henne gi slipp på frykt og angst. Det varme vannet også slapper og øker elastisiteten av perineum, redusere rivning og behovet for masker. Oppdriften i vannet gir mulighet for mer bevegelse og reduserer smerte som det gir mulighet for mer effektive rier og forbedrer blodsirkulasjonen. En vann fødsel kan også være mildere og mindre stressende for babyer fordi miljøet er lik den fostersekken de har bodd i de siste ni månedene. For å forberede en vann fødsel, se om legen din har riktig utstyr eller hvis han eller hun kan henvise deg til en utstyrt anlegget. Du bør også finne ut om sykehuset du har tenkt å levere barnet i tillater vannfødsler. Om nødvendig, kan du leie en birthing badekar. Mens en vann fødsel er trygg, er denne metoden for levering ikke er ideell for alle kvinner eller situasjoner, for eksempel når barnet er seteleie eller dersom mor er ventet flere babyer.

Keisersnitt Childbirth

I et keisersnitt fødsel, eller C-delen, er barnet ikke levert vaginalt, men gjennom et snitt i den vordende mors mage eller livmor. Venter mødre kan ikke planlegger å levere sin baby av C-delen bare for å unngå smerten av arbeidskraft, som keisersnitt utføres kun når det er nødvendig. Som en større operasjon, kommer en C-delen med potensial for komplikasjoner, for eksempel større blodtap og økt anestesi risiko. C-seksjoner krever også en langvarig sykehusopphold, en økt mulighet for blodoverføringer og en lengre oppgang. Dermed er en C-delen kun vurderes for følgende medisinske grunner eller kriser: når arbeidskraft ikke klarer å komme videre; hvis barnet veier mer enn £ 10; hvis barnet er i seteleie, eller flytte føttene først ned gjennom fødselskanalen heller enn hodet først; hvis barnet er født tidligere enn 35 uker, eller hvis mor har tidligere levert en baby ved keisersnitt.