Digidexo.com

Hvordan behandle Vorter på Home

Hvordan behandle Vorter på Home


Er du frustrert med pinlige vorter? Fortvil ikke. Det er ting du kan gjøre for å bli kvitt vorter raskt hjemme. Vorter er et resultat av en hud-infeksjon kjent som humant papillomavirus (HPV). Det er hundrevis av tråder av HPV som forårsaker ulike forhold fra vanlig hud vorter (vanligvis funnet på hender og føtter) til kjønnsvorter og til og med visse typer kreft. I motsetning til mer alvorlige tråder av HPV, vanlig hud vorter vanligvis bare resultere i en kosmetisk tilstand som til slutt vil gå bort av seg selv. Men det kan ta måneder å jevne år for noen vorter å forsvinne uten behandling. Hvis du ikke har tid til å vente på kroppen din til å bekjempe vanlige vorter, følger du disse trinnene for å øke hastigheten på utvinning og bli kvitt vorter fort. De følgende behandlinger ikke er for behandling av genitale vorter og bør kun benyttes i behandling av hud vanlige vorter. Hjem vorte fjerning trenger ikke å være vanskelig eller tidkrevende. Les videre for å finne de beste måtene å bli kvitt vorter i så lite som noen få dager.

Bruksanvisning

•  Hold vorter ren og tørr til enhver tid. Vorter trives i varme, fuktige miljøer. Til tross for sin tørre utseende, fuktighetsgivende vorter er en svært dårlig idé, og kan faktisk gjøre dem verre. Å drepe vorter, holde dem sterile og tørre før de skrumpe inn og falle av. Vaske dem flere ganger per dag med en vanlig såpe, for eksempel elfenben. Antibakterielle såper vil ikke bidra til å kurere vorter, som HPV er et virus og ikke en bakteriell infeksjon. Du kan også bruke en loofah eller myk hud børste hver gang du renser dine vorter å eksfoliere grov vev som dekker dem. Etter rensing, klapp tørr med et rent håndkle hver gang.

Etter rensing, påfør hydrogenperoksid til vorter med en steril q-tip. Hydrogenperoksid er ikke bare et desinfeksjonsmiddel, det er også en svært kraftig oksidant. Studier har indikert at når hydrogenperoksid er til stede på huden, svarer kroppen med å sende hvite blodlegemer til det berørte området. Denne samlingen av hvite blodceller er tenkt å ødelegge virus som vanligvis infiserer hud. Fordi vorte forårsaker HPV er et virus, stimulerende hvite blodlegemer akkumulering kan gjøre en dramatisk forskjell i den tiden det tar å herde vorter. Uønskede resultater som kan oppstå ved bruk av hydrogen peroxide for vorter inkluderer en mild-moderat Rengjøring av hudfarge og en midlertidig brennende følelse av applikasjonsstedet.

Unn vorter med en sur løsning og dekke det behandlede området før sengetid. Salisylsyre er den mest brukte sure behandling av vorter. Du kan finne salisylsyre vorte behandlinger i de fleste butikker. Følg anvisningen på pakken for å bruke vorte fjerning krem ​​/ gel. Så tett dekke vortene med en steril kompress og kirurgisk tape før du går å sove om natten. Fjern vorte dekker og følg trinn en og to igjen i morgen til warts begynner å løsne.

Hvis du foretrekker en mer naturlig hjemme bøte for vorter, kan du bruke eple cider eddik i stedet for kommersielle salisylsyre vorte løsninger. Mange har hatt suksess ved hjelp av eple cider eddik som et hjem rette for vorter. Vær forsiktig når du søker eple cider eddik på huden som det kan være svært irriterende og kan brenne og svi følsomt vev. Hvis smertene blir uutholdelige, stopp bruk, rense området grundig og prøve en over disk vorte rette stedet.

Hint

  • Mens du bruker de ovennevnte hjem rettsmidler for warts, er det best å ta en daglig multivitamin for å hjelpe immunforsvaret kamp mot HPV. Vitaminmangel, for eksempel vitamin A-mangel, øke sannsynligheten for å anskaffe hudinfeksjoner. En daglig multivitamin kan beskytte mot slike mangler.
  • Hvis vortene ikke bedre i noen måneder, kan legen være i stand til å behandle dem med kliniske vorte fjerning prosedyrer som kryoterapi.
  • Denne artikkelen er bare til informasjonsformål, og bør ikke tas som medisinske råd. Alltid se en kvalifisert lege før du prøver å behandle enhver medisinsk tilstand med hjem rettsmidler.
  • Bruk ALDRI ovenfor vorte fjerning metoder på genital warts. Hvis kjønnsvorter er mistenkt, bør du oppsøke lege for å få mer hensiktsmessige behandlingstilbud for genital warts.