Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Hot Pepper på huden din

Hvordan bli kvitt Hot Pepper på huden din


Hvis du noen gang har følt stikket av chilipepper på leppene eller i munnen din, vet du smerten som kan følge av kontakt med paprika. Hot pepper forbrenninger kan føle så vondt som solbrenthet. Denne brennende følelse er forårsaket av capsaicin, et kjemikalie i paprika som gir krydret smak. Symptomer inkluderer bankende, en intens brennende følelse og smerte. Hvis huden kommer i kontakt med chilipepper, nøytralisere capsaicin er nøkkelen til lettelse.

Bruksanvisning

•  Vask det forbrente området med såpe og varmt vann. Gjør dette umiddelbart etter at han kom til å ta kontakt med pepper.

Hell vegetabilsk olje på en bomullsdott. Gni vegetabilsk olje på det forbrente området. Kontroller at brenningen er helt belagt med olje.

tillater den vegetabilske oljen til å sitte på det påvirkede området i minst en time. Skyll området med vann og tørk med et håndkle.

Hint

  • Bruk gummihansker når du forbereder chilipepper. Ikke berør noen del av kroppen din mens du håndterer paprika. Fjern hanskene og grundig ble hendene før du berører noen del av kroppen.