Digidexo.com

Naturlige alternativer for å kurere diabetes

Naturlige alternativer for å kurere diabetes


Det er vanlig for de med diabetes til å søke naturlige alternative metoder for en kur. Naturlige alternativer som ofte brukes til å behandle diabetes inkluderer vitaminer, mineraler, planteføde, og behandlinger som akupunktur og guidede bilder.

Vitaminer

Vitamin C forbedrer kontroll av blodsukkernivået for de med type 2 diabetes. Det er også effektivt for å forhindre eventuelle langsiktige komplikasjoner knyttet til sykdommen. Matvarer med vitamin C inneholder brokkoli, kål, mango og appelsiner.

Vitamin E øker følsomhet for insulin slik at det beveger seg fra blodet inn i cellene i kroppen hvor det kan omdannes til energi. I likhet med vitamin C, vitamin E forbedrer også glykemisk kontroll. Mat rik med vitamin E inkluderer reker, mandler, solsikkefrø og peanøtter. Du kan også tilegne seg de vitaminene du trenger gjennom kosttilskudd.

Mineraler

Magnesium bidrar til å redusere insulinresistens og bedrer også kontroll over blodsukkeret. Magnesium er et kosttilskudd, og finnes i matvarer som spinat, hele korn, rødt kjøtt og solsikkefrø.

Sink er viktig for å skape og lagring av insulin. Det er naturlig finnes i matvarer som egg, havrekli, lam, østers, pekannøtter, valnøtter, kylling, hummer og rug.

Chromium støtter den metabolske prosessen av karbohydrater, fett og protein som hjelper cellene reagerer riktig på insulin. Mineralet kan også regulere blodsukkernivået.

Planteføde

Planteføde tilby fiber, vitaminer og mineraler som er viktige for helsen til personer med diabetes. Kanel, en gammel krydder, bidrar i metabolismen av sukker som støtter insulin release for å regulere blodsukkernivået.

Bukkehornkløver er en av de populære urter som brukes til å behandle diabetes. Dette kostfiber regulerer blodsukkeret, senker blodsukkeret og forbedrer insulin release.

Ginseng viser flere effektiv støtte mekanismer for å forbedre riktig funksjon av insulin og glukose hos personer med diabetes.

Therapy

Alternativ behandling er også brukt på personer med diabetes. Akupunktur arbeider for å lindre kroniske smerter. Prosedyren innebærer å sette nåler i spesifikke punkter på huden. Guidet bilder er en teknikk for å slappe kroppen gjennom sinnet. En billed reisen innebærer rolige, positive mentale bilder som havet, soloppgang eller kroppen kurert for diabetes.