Digidexo.com

Hvordan få lindring av RLS

Hvordan få lindring av RLS


Restless Legs Syndrome, RLS, er en lidelse som fører til en ubehagelig følelse i bena. De som har blitt diagnostisert med denne lidelsen beskrive følelsen som kløe, skumle-crawly, brenning, trekke-type opplevelser. Disse symptomene vanligvis dukker opp til tider med hvile og inaktivitet. Personer med RLS har vanligvis problemer med fallende og bor sover. Relief er vanligvis oppnås gjennom kontinuerlig bevegelse. RLS er diagnostisert av sine symptomer, fordi tiden er det ingen lab tester tilgjengelig for å bekrefte sin tilstedeværelse. For moderate RLS symptomer, er det ting som du kan gjøre på egen hånd for å få lindring.

Bruksanvisning

•  Skriv ned dine daglige symptomer. Den Pri-Med Patient Education Center tyder på at når du skriver ned dine symptomer, din må du huske å merke seg den tiden de oppstår, alvorlighetsgraden av ubehag og om du var i stand til å hvile eller ikke. Dette vil gi legen god innsikt i hvor mye RLS påvirker din dag-til-dag liv, og vil også identifisere hva som gjør din ubehag verre.

Strekk før du går til sengs. Ifølge Pri-Med Patient Education Center, har de fleste mennesker rapportert dramatisk lindring fra sine RLS symptomer ved ganske enkelt å strekke før sengetid. Veggen mager, lår strekk, og hamstring stretch er gode nybegynner strekninger til å begynne med.

Eliminer alkohol og koffein forbruk. Ifølge Restless Legs Syndrome Foundation, alkohol og koffein kan intensivere dine RLS symptomer og gjøre dem vare lenger. Produkter som for eksempel te, brus, øl sjokolade og bør unngås.

Exercise. Ved å kombinere underkroppen styrketrening med aerobic trening, kan du forvente å se en reduksjon i alvorlighetsgraden av symptomene dine. Det er best å gjøre dette minst tre ganger i uken i ditt eget tempo. De Restless Legs Syndrome Foundation tyder på at du unngå aktiviteter som kan være for anstrengende, da dette kan føre til at RLS å forverres.

Tips og advarsler

  • Husk alltid å snakke med helsepersonell før du begynner på noen nye øvelser. Sakte lette selv inn i de strekker rutiner. Unngå hoppende eller krampetrekninger mens du strekker, da dette kan føre til at du trekker en muskel. Hvis smertene oppstår, må du kontakte lege umiddelbart.