Digidexo.com

Beste Diet tips for menn

Menn er ofte igjen lurer på hvordan du søker slanking tips til deres egen livsstil. De fleste dietter er rettet mot kvinner, og den samme taktikken ikke eller bør ikke alltid gjelde for menn. Menn, derimot, også kan nærme slanking i effektive og intelligente måter. Det viktigste elementet å huske er at å få i bedre form og å miste vekt er en hel livsstilsendring, med ernæring og mosjon.

Moderasjon er nøkkelen

For mange menn får på en ny diett og deretter raskt mislykkes etter en uke eller to. Problemet dreier vanligvis rundt det faktum at de forsøkte å ta ut alle sine favoritt mat helt fra kostholdet. Å gjøre dette er bare kommer til å forlate kroppen din craving favorittene dine, og du vil sette deg opp for en rask exit-strategi fra den nye kosten.

I stedet for å holde tilbake alt som du liker å spise fra deg selv; øve litt moderasjon. Ditt kosthold vil ikke bli ødelagt av å ha et stykke pizza eller to, bare holde avlat til en gang hver uke eller to. Et scoop av iskrem vil ikke ødelegge din ernæringsprogram heller, bare holde det til et scoop i stedet for en bøtte. Hvis du begrenser både frekvens og total del størrelsen på dine favoritter, kan du fortsatt spise mat som du elsker mest.

Alltid drikke vann

Drikkevann er en av de beste diett tips for menn. Erstatt alt av soda som du drikker med vann. Vann ikke bare slukker tørsten mer effektivt, men også er helt kalorifritt. Du vil være å eliminere mange tomme kalorier fra kosten din uten å miste mye substans. Du vil også være med på å behandle dine måltider mer effektivt, noe som resulterer i en høyere metabolic rate.

Du kan gjøre andre raske drikke endringer også. Kutte ned på øl inntak, men prøv å nyte lettere øl enn tyngre de. Hvis du har en cocktail, prøve å gjøre det med diett brus eller on the rocks i motsetning til fruktjuicer eller vanlig brus.

Ikke sulte deg selv

Sannheten er at du ikke trenger å sulte deg selv for å diett effektivt. Ved å spise flere mindre måltider i løpet av en dag, kan du spise det samme kalori belastning samtidig som mye bedre bruk av den.

Mens du trener er ikke et krav for slanking, er det en viktig ingrediens i forsøk på å se raske og effektive resultater. En god regel er at på dager du ikke treningen, bør du kutte ned kaloriinntaket med mellom 10 og 20 prosent. På dager du gjør treningen, kan du spise det samme beløpet som du normalt ville fordi kroppen din trenger ekstra energi og drivstoff.