Digidexo.com

Fast vekttap teknikker

Å miste vekt er ikke en lett, men med de riktige tips og triks kan det være en raskere prosess enn du tror. Raskt vekttap teknikker inkluderer å endre kosthold, få mosjon, ta kosttilskudd og får nok søvn.

Slanking triks

Ifølge Adrian Bryant, forfatter av "How to Lose 20 pounds raskt," det er syv enkle triks for å miste vekt raskt. Det ene er å drikke isvann. Temperaturen på vannet er så kaldt at legemet må brenne fett for å varme det opp til kroppstemperatur. En annen av Bryants triks er å spise bjørke beef jerky. Krydder bidra til øke metabolismen og protein demper sult. Bryant råder også forbruket av protein og grønn te, fordi det vil undertrykke appetitten og stimulere stoffskiftet. Eliminering av karbohydrater er enda en annen teknikk. Ved å gjøre dette vil du forbrenne karbohydrater i kroppen fordi det er ikke ekstra karbohydrater som kommer inn, og du vil miste vann vekt festet til karbohydrater.

James Anderson, MD, kom opp med en rask måte å gå ned i vekt gjennom begrensning av kalorier. Han kaller det VLCD, står for svært lav kalori diett. Han fremmer drikker fem vekttap rister en dag eller tre shakes om dagen kombinert med to lav-kalori måltider. I en studie av 112 personer, gjennomsnittlig vekttap 65 pounds i fem måneder, med et gjennomsnittlig tap av 13 pounds per måned.

Før du utfører noen ekstrem diett, bør du kontakte lege.

Øvelse triks

Runners World tilbyr trener tips for å få vekten av raskt. Tips for folk som allerede er aktive, er å øke kjørelengde og intensitet mens du kjører. Begge disse tingene hjelper forbrenne mer kalorier, noe som resulterer i mer vekt tapt. Kjører opp bakker og legger hastighet bursts å går er en annen måte å brenne kalorier raskere.

P90X er et program som bruker muskel forvirring som en måte å brenne fett og bygge muskler raskt. Det virker også ved hjelp av plyometrics, yoga- og cardio for å sikre at legemet ikke platå, noe som resulterer i hurtigere vekttap. P90X har 12 ulike treningsøkter og hevder brukere vil bli dratt på bare 90 dager.

Folk som er stillesittende (trener svært lite eller ikke i det hele tatt) bør starte sakte ved hjelp av en kardiovaskulær / vekt treningsprogram. Bare 20 minutter med kondisjonstrening tre dager i uken og 20 minutter med styrketrening to dager i uken vil være effektive, spesielt for de som ikke trener veldig ofte før du starter et program. Husk å konsultere lege før du starter et treningsprogram eller vesentlig endring av en nåværende.

Ta kosttilskudd

Kolon rensing piller er blitt en mer populær måte å miste vekt raskt. Noen merker hevder brukerne kan miste opptil 20 pounds uten å trene eller slanking gjennom fjerning av avfall og giftstoffer. Andre vekttap pille selskaper annonsere at deres produkter dempe sult og øke stoffskiftet, noe som resulterer i hurtig vekttap. Før du tar noen kosttilskudd, bør du kontakte legen din.