Digidexo.com

Tegn og symptomer på anemi magnesiummangel

Tegn og symptomer på anemi magnesiummangel


Magnesium er et viktig mineral næringsstoff, og det kreves av hver enkelt organisme på planeten. Uten det, vil en organisme blir syke og til slutt dø. Selv magnesiumsalter tilsettes til mange matvarer, er det anslått at halvparten av verdens befolkning er magnesium mangelfull. Det er mange uheldige bivirkninger som følge av ikke å ha nok magnesium i kostholdet, med anemi er en av dem. Her er de tegn og symptomer på magnesium-mangel anemi.

Apati

Som magnesium mangel anemi manifesterer seg i et individ, er en vanlig symptom apati. En person vanligvis føler kjøre ned, som om han trenger å sove hele tiden. En fullstendig mangel på energi og lite motivasjon til å få normale oppgaver gjort er vanlig. En person normalt føles svekket, som om å ha vært syk eller utvinne fra en tidligere sykdom.

Hodepine

Som en person blir mer blodfattig, kan hun begynne å lide av hodepine. Hyppighet, varighet og intensitet av hodepine ofte forverres over tid. Disse hodepine kan forveksles med migrene, som følelser av svimmelhet kan følge dem. Hvis en person har aldri hatt migrene opp til det punktet, er det sannsynlig at blodmangel kan være årsaken.

Uregelmessig hjerterytme og brystsmerter

Et annet symptom på magnesiummangel anemi er uregelmessig hjerterytme. Uregelmessig hjerterytme, eller arytmi, er en svært alvorlig tilstand, og bør behandles av lege. Arytmi er merkbar som hjerterytme strays fra et normalt mønster, og levendegjør og bremser på tilfeldige intervaller. Hjertet kan fremskynde uten grunn, og deretter hoppe over et slag eller sakte ned, eller det kan slå i en rekke ujevne mellomrom. Arytmi er ofte ledsaget av brystsmerter og kan være svært skremmende for alle som lider av det. Du trenger å komme til et sykehus umiddelbart hvis du mistenker at din hjerterytme har blitt uregelmessig eller uberegnelig, spesielt hvis du opplever brystsmerter!

Nummenhet i ekstremiteter

Anemi kan også føre til en følelse av nummenhet i en persons armer, ben, fingre eller tær. Følelsen kan begynne som en liten kriblende følelse, og utvikle seg til en generell følelse av nummenhet. Dette kan forveksles med en lem som har falt i søvn, som når en person sitter eller ligger i vanskelig posisjon. Hvis følelsen vedvarer selv etter å ha stått opp og gikk rundt i noen minutter, deretter en mer alvorlig tilstand av anemi kan være ansvarlig.