Digidexo.com

The Mayo Clinic diett for vekttap

The Mayo Clinic diett for vekttap er et vekttap program designet for å være en rekke endringer i livsstil. Formålet er at en person å ta kontroll over sin vekt og opprettholde en sunn kroppsvekt for resten av sitt liv. Riktig kosthold og mosjon er begge viktige komponenter i Mayo Clinic diett for vekttap.

Sunn Vekt Pyramid

The Mayo Clinic diett følger en næringspyramiden som skisserer hvilke matvarer folk bør spise mest mulig på daglig basis, og hvilke matvarer bør spises med måte. Frukt og grønnsaker utgjør bunnen av sunn vekt pyramide og forbruk av disse matvarer er ubegrenset. The Mayo Clinic anbefaler å spise minst tre porsjoner frukt og fire porsjoner grønnsaker hver dag. Det neste nivået av pyramiden består av karbohydrater og Kosten er oppfordret til å holde sitt inntak av disse næringsstoffene mellom fire og åtte porsjoner om dagen. De mest ønskelige karbohydratkilder er de fra hele korn. Protein og meieri komme neste med en anbefaling av 3-7 porsjoner daglig med vekt på magre proteinkilder som for eksempel magre meieriprodukter og belgfrukter kylling, fisk,. Fett er nær toppen av sunn vekt pyramide men fordi fett er avgjørende for god helse, bør dieters konsumere mellom tre til fem daglige porsjoner av fett fra sunne kilder som nøtter og olivenolje. Spissen av pyramiden er dedikert til søtsaker, og dieters rådes til å holde sukkerholdige godbiter under 75 kalorier per dag.

Fysisk aktivitet

The Mayo Clinic diett anbefaler å øke fysisk aktivitet enten gjennom strukturert trening eller daglige gjøremål. Oppgaver som huset rengjøring, shopping, plen vedlikehold og hagearbeid kan ikke virke som trening, men så lenge kroppen er i bevegelse, er kalorier blir brent. Når følge Mayo Clinic diett for vekttap, bør man prøve å utføre 30 til 60 minutter av moderat intensitet trening hver dag. Dette nivået av øvelsen vil føre til økt hjertefrekvens og pust og lett svetting.

Konsistens

Sette mål og finne måter å bli motivert vil hjelpe slankere oppnå den ønskede vekten mens du bruker dette programmet. The Mayo Clinic anbefaler å sette mål knyttet til spesifikke ferdigheter i stedet for pounds. For eksempel kan et mål være jogging fem miles per uke. Skriv disse målene ned og referere til dem ofte for å holde deg på sporet. Husk at denne dietten er ikke en rask løsning, men heller en ny måte å spise og leve utformet for å forbedre din helse, samt utseendet ditt. Nå ut til familie og venner for oppmuntring til å holde seg motivert mens du gjør disse endringene.