Digidexo.com

Den beste vekttap Patches

Den vekttap patch er en bandasje type produkt som er plassert på huden for å kontrollere appetitten. Plasteret gir et vekttap supplement som er absorbert av huden. Hvert plaster er slitt for en dag og patcher kommer i esker med 30. Mer forskning må gjøres om lappene faktisk fungerer, selv om eksperter mener at noen av innholdsstoffene i plastrene er kjent for å hjelpe fart vekttap.

Le Patch

Le Patch er lik den nikotinplaster, men stimulerer metabolismen, demper appetitten og øker energi. Le Patch vekttap patch er laget av alle naturlige ingredienser av Blæretang, som er et utdrag av havet tare. Plasteret vil bidra til å stoppe deg fra overspising, slik at du kan gå ned i vekt. Påfør Le Patch til en ren, tørr, hårløs område på kroppen din, slik som på innsiden av håndleddet ditt. Sett på plaster hver dag med en ny. Drikk minst 64 oz. vann per dag for å holde kroppen tømmes. Spis godt balanserte måltider og trene et par ganger per uke for å øke stoffskiftet.

Shape-Patch

The Shape-Patch hevder å undertrykke appetitten mer enn noen annen patch som er tilgjengelig. Den styrer appetitten, slik at du ikke lenger ønsker å overspise og er i stand til å holde deg til din diett og vekttap plan. The Shape-Patch hevder at når du begynner å bruke plasteret du vil bli vant til å spise mindre. Når du slutter å bruke patch vil du ikke lenger har lyst til å spise et stort måltid. Bruk Shape Patch på samme måte som du ville Le Patch. Kjøpe lappen online på selskapets hjemmeside: ShapePatch.com. En måneds forbruk er $ 49,95 pluss frakt.

Jen-Fe Patch

Den Jen-Fe patch er laget av Nexagen og gir maksimal kontroll og styrke. Plasteret er større enn mange av de andre patcher så det leverer mer suppressant enn andre oppdateringer. Ingrediensene i den Jen-Fe plaster absorberes raskt i huden, hvilket øker forbrenningen umiddelbart. Trening mens du bruker plasteret slik at du forbrenner vekt raskere. Kjøpe Jen-Fe Patch online på Nexagen. En 30 dagers forbruk er $ 119,95.

The Pink Patch

The Pink Patch ble laget spesielt for kvinner. The Pink Patch virker raskt og gir deg mye mer energi mens du bruker plasteret. Den rosa plasteret er laget med lecitin som hjelper kroppen bryte ned fett. Den inneholder også linfrø olje som er bra for hjertet. Sette plasteret på i morgen før du starter dagen og det fungerer hele dagen for å kontrollere appetitten. Endre plasteret ut hver dag for å oppnå de beste resultatene.