Digidexo.com

Hvordan vite om du har Strep Throat

Strep hals er svært smertefullt og kan være svært smittsom. Hvis du etter å ha lest denne artikkelen du finner deg selv positiv for de fleste av symptomene, bør du gå til legen din; strep hals kan fort bli alvorlige hvis ikke tendens til i et betimelig spørsmål.

Hvordan vite om du har Strep Throat

•  Undersøk baksiden av halsen.

Ett hjem strep hals test du kan utføre selv, er å sjekke baksiden av halsen. Hvis mandel området er veldig rød, eller hvis du har hvite flekker på baksiden av halsen din, du kan sannsynligvis ha strep. Bruk en lommelykt og ved hjelp av en venn hvis du har problemer med å se baksiden av halsen.

Kontroller for å se om det gjør vondt når du svelger.

Strep hals er svært smertefullt og ikke lett mistakable for en vanlig sår hals. Hvis du har problemer med å svelge og mye hals smerter, kan det være lurt å oppsøke lege for en strep hals test.

Få tilgang til andre symptomer.

Strep hals kan også komme med en lang liste over symptomer som ligner på en vanlig influensa. Du kan få vondt i magen, hodepine, nakkesmerter (vanligvis på grunn av den alvorlige sår hals), kvalme eller bein verke.

ta temperaturen.

En feber er ofte forbundet med halsbetennelse. Sjekk temperaturen for en feber hvis du har andre strep symptomer.

Ta en strep hals test.

For å være sikker på om du har strep hals, gå til legen din, eller ta en hjemme strep hals test. Det er viktig å handle raskt hvis du tror du har halsbetennelse; ikke vent til symptomene forverres før du ser legen din.

Hint

  • Se legen din så snart som mulig hvis du tror du har halsbetennelse.