Digidexo.com

Naturlig Juice Diet

En naturlig diett full av juice har mange fordelaktige egenskaper for en persons helse. Ikke bare er det sunt på grunn av de mange vitaminer og mineraler som kommer fra friske frukter og grønnsaker; du kan også gå ned i vekt når du følger en juice diett. Denne dietten har også fordelen av å være helt naturlig - ingen konserveringsmidler eller kunstige tilsetningsstoffer for å bekymre seg for.

Hva er en Juice Diet?

Mange bruker en juice diett som et middel for å raskt og gå ned i vekt. En juice diett består av en diett hovedsakelig av juice og vann, med noen dietter legge i ett til to små måltider om dagen. Mange arrangører av juice dietten inkluderer også naturlig kosttilskudd for å hjelpe i kosten. En juice kosthold er lett å følge, og rå saft er svært høy i vitaminer, mineraler og alkaliske elementer.

Mengden av juice du drikker vil avhenge av dine individuelle behov. Jo mer du drikker, jo høyere intensitet av rensing forekomme. Deretter kan mer vekt tapt. De fleste dietter anbefaler å drikke en blanding av fersk juice i to til tre måltider om dagen.

Hvilke typer frukt og grønnsaker kan brukes?

Den største fordelen med den naturlige frukt diett er at det er mange grønnsaker og frukt som kan brukes for variasjon. Det er alltid noe for enhver smak knopp. Sure frukter som sitroner, appelsiner, ananas og jordbær er et godt valg å starte dietten med. Søt frukt er også tilgjengelig, for eksempel druer, svisker, kirsebær og aprikoser. I utgangspunktet kan alle frukt som nytes brukes i dietten.

Det samme gjelder for grønnsaker - tomater, agurk, salat, selleri og spinat kan alle bli behandlet for å gjøre en juice diett drink. I tillegg kan fruktjuicer bidra til å eliminere giftstoffer i kroppen i den mildeste mulig måte.

Fordelene ved en Juice Diet

De som velger å følge en naturlig juice kosthold vil finne at deres kropp går gjennom mange metabolske forandringer. En juice diett har en avgiftende effekt i tykktarmen, lunger og nyrer. Giftstoffer som har blitt bygget opp på grunn av usunn levende og spising er alle skylles vekk mens du følger en juice diett. En juice kosthold kan også føre til en følelse av velvære og lykke for mange mennesker.

Juice dietter er ganske enkel å følge, og generelt bare trenger noen få elementer til å komme i gang. En god blender og juicer er avgjørende for å skape de beste juice drinker, samt en overflod av frisk frukt og grønnsaker.