Digidexo.com

High Protein flytende dietter

Den høye protein flytende diett er en intensiv rask, der tiden det eneste en person kan konsumere er vann og høy protein drinker eller vibrering. Grunnen protein er brukt er fordi det hjelper med å balansere blodsukkeret og støtte sunn muskelutvikling og restitusjon etter trening. Muscle forbedrer metabolic rate som hjelper deg å forbrenne fett hele dagen.

The Diet

Protein utgjør byggesteinene i kroppen, og er ansvarlig for den generelle helsen til kroppen, inkludert friske bein og muskelutvikling. Protein tar lengre tid å fordøye enn andre elementer i mat, og av denne grunn har det evnen til å balansere blodsukkernivået. Det reduserer behovet for å snack og bistår med muskel reparasjon og restitusjon etter trening.

Den flytende diett innebærer en 12-ukers periode med faste på høy protein, måltid erstatning drinker. I løpet av denne tiden, forbruker en person mellom 400 og 800 kalorier om dagen. Etter den første hurtigtoget er ferdig, er en reintegrering periode gjennomgått, der vanlig mat er gjeninnført tilbake i kostholdet på et svært sakte tempo. Når personen er å spise sunt, er det bare om å opprettholde denne dietten. En person kan miste mellom 2-4 pounds en uke på denne dietten.

Den flytende diett er egnet for de som er overvektige. Dette er ikke en diett for de som er bare bare overvektig. Du må gjennomgå denne dietten med tilsyn av en lege som bivirkninger kan omfatte svimmelhet, hodepine, muskelkramper og magesmerter. I noen tilfeller kan det føre til hjertebank og smerter i brystet. Tilsyn er nødvendig som denne dietten ikke er være for alle.

Protein drinker

Høy protein drikker som Optifast og Slim Fast kan brukes til flytende diett. De inneholder en balansert mengde av karbohydrater, proteiner, vitaminer og mineraler. De kommer i en rekke varianter, og er designet for å være lav kalori måltid erstatninger slik at de er trygge å bruke for flytende diett. De er tilgjengelig og billig, og kan kjøpes fra de fleste dagligvarebutikker og helsekostbutikker.

Andre høyt protein pulver kan også kjøpes, for eksempel Whey Protein Isolate pulver som brukes til å lage din egen protein drink hjemme. Siden disse ikke er spesielt utviklet for å støtte det høye protein flytende diett er det viktig å snakke med en medisinsk faglig om hvilken som er passende. Whey protein isolat er en enkel å fordøye protein laget av en komponent i kumelk og inneholder ikke gluten og egner seg for vegetarianere og de som er laktoseintolerante.