Digidexo.com

Hva Foods Årsak Belly Fat?

Fet mat inneholder fett

Mat med høyt fett er en primære skyldige i overkant magefett, som fordøyd fettinnhold er raskt lagres som fett i kroppen. Fettrik mat - spesielt rødt kjøtt, smør og fløte --- er også høy i mettet fett, en viktig komponent i hjerte og lunge-relaterte sykdommer. Enda verre, men er stekt mat; i tillegg til å være fylt med nesten rent fett under steking i moms, er disse matvarene ofte rullet i mel og belagt i Mel Confections. Fordi kroppen bryter ned melprodukter til sukker, stekt mat levere en dobbel dose av sukker og fett, to viktigste driverne av overflødig magefett. Enkelte forbrukere kan forsøke å konsumere bare små deler av stekt mat, eller spise stekt og fet mat bare til visse tider, men matvarer ofte fremkalle cravings for mer fettrike matvarer. For å unngå disse matvarene og redusere magefett, kan forbrukere vurdere alternativer som frukt, bakt eller stekt fisk og grønnsaker (fransk stekte grønnsaker, men bør unngås).

Sukkerholdige matvarer lagres som fett

Mat med høyt sukkerinnhold er også en stor bidragsyter til magefett, som sukker tar en veldig direkte rute mellom munnen og magen. Når høyt sukker matvarer er fortært, konverterer kroppen disse kaloriene til energi for umiddelbar bruk. Hvis forbrukeren ikke er svært aktiv, men disse kalorier omdannes til fett og lagres for senere bruk, vanligvis i magen området. Høyt sukker matvarer som godteri, brus og kaker tilbyr enorme mengder sukker som kroppen kan konvertere til energi svært raskt, vanligvis innen to til fire timer. Selv om disse matvarene kan ha ingen åpenbare effekter som raskt etter å ha blitt spist, gjentatt forbruk av høyt sukker matvarer kan pad magen området med fett i løpet av få uker. For å avverge denne effekten, kan forbrukere vurdere å delta i høy-energi aktiviteter å brenne sukker og kalorier eller erstatte høyt sukker matvarer med lite sukker alternativer som hvitt kjøtt eller grønnsaker.

Salt mat Pad Fat Cells

Natrium, ofte referert til som "salt", er en annen viktig faktor i overkant magefett; årsakene bak natrium rolle i magefett er noe annerledes, men. Mens sukker og fett blir omdannet til energi deretter lagres som fett, er natrium anvendes som et middel for ytterligere å fordøye andre matvarer. Som fordøyelsesprosessen nærmer seg fullføring, blir det overskytende natrium absorberes i kroppen, vanligvis passere gjennom magen regionen før kursen andre steder. Mens absorbert natrium er ikke direkte omdannes til fett, dens salt natur fører til at kroppen til å omgi hver natrium partikkel med vann, eksponentielt oppblåsing fettcellene hvor natrium er lagret. Svært høye natrium matvarer kan føre forbrukerne til å bli oppblåst, og de vannfylte områdene rundt magen vises puffy og fett. Mens en typisk forbruker trenger bare 500-1000 milligram natrium per dag, mange individer konsumerer opp til seks ganger så mye, noe som resulterer i store mengder overflødig magefett. For å bidra til å redusere effektene av salt mat som peanøtter, pommes frites og pickles, kan forbrukere vurdere lavere salt alternativer som naturlige frukt og grønnsaker. I tillegg drikker betydelige mengder vann etter å ha spist natrium-rik mat kan bidra til å forbedre vannsirkulasjonen, redusere lagret vann og fettstoffer opptreden i magen.