Digidexo.com

Risikoen ved bruk av Human Growth Hormone

Humant veksthormon (HGH) er et stoff som produseres naturlig i hypofysen, som er plassert i bunnen av hjernen. Avgjørende for riktig menneskelig utvikling, HGH brensel barndom vekst og serverer en livslang rolle i opprettholdelsen av alle vitale organer og vev, ifølge Mayo Clinic. En mangel på dette viktige hormonet bør behandles under omsorg av en kvalifisert medisinsk faglig. Selvmedisinering med over-the-counter (OTC) HGH kosttilskudd kan være farlig og er av tvilsom verdi.

Se en Professional

Behandling av både barn og voksne med en bekreftet HGH mangel bør bare foretas når prosedyren overvåkes av en medisinsk faglig, ifølge Mayo Clinic. Metoden for behandling med injeksjon av syntetisk HGH, som kan oppnås bare ved resept. The Mayo Clinic rapporterer at følgende fordeler har blitt observert hos voksne som ble profesjonelt behandlet for HGH-mangel: en økning i kapasiteten for trening, en reduksjon av kroppsfett og øker i både muskelmasse og bentetthet.

Ingen Fountain of Youth

Friske voksne som tar tilskudd av HGH i jakten på noen unnvikende "Fountain-of-ungdom" effekten vil trolig bli skuffet, ifølge Mayo Clinic. Hvis du er genuint interessert i å øke muskelmasse, styrke og utholdenhet, investere tid og penger i noen styrketrening.

Farene av HGH

Injeksjoner av HGH i ellers friske voksne har produsert noen ubehagelige bivirkninger, ifølge Mayo Clinic. Disse inkluderer brystforstørrelse hos menn, kjent som gynecomastia; ledd-og muskelsmerter; og hevelse i armer eller ben. En annen smertefull bivirkning, vurderer mangelen på bevis for at HGH gir noen fordeler hos voksne som ikke er mangelfull i hormon, er de høye kostnadene ved behandling.

Vokt dere for krav

Selv om hyllene i narkotika butikker og helse butikker er lastet med kosttilskudd som hevder å ha de samme effektene som HGH injeksjoner, er det ingen vitenskapelige bevis for å sikkerhetskopiere disse representasjoner, ifølge Mayo Clinic. Disse produkter blir ofte markedsført med kravet om at de vil en eller annen måte å stimulere den naturlige produksjonen av HGH i kroppen. Det er imidlertid ingenting som tyder på at de kan produsere slike resultater.

Misbruk og misbruk

Dr. Alan D. Rogol, en spesialist i pediatrisk edocrinology, advarte om de potensielle farene ved off-label bruk av HGH av de som tror det vil forsinke aldringsprosessen. Vitnet på vegne av Endocrine Society før House Government Reform Committee i februar 2008, Dr. Rogol antydet at en av de mest betydningsfulle av slike farer er feil dosering. Overdosering kan føre til unormalt høye nivåer av HGH i kroppen, en tilstand som kan til slutt føre til mulig hjertesykdom og alvorlig muskelsvakhet. I konklusjonen, Dr. Rogol fortalte lovgivere, "Folk som misbruker dette stoffet risikerer alvorlig skade deres helse."