Digidexo.com

Psyillium Husk Detox Diet

Psyillium skrelle er et løselig fiber supplement avledet fra en plante frø. Den brukes som et volumgivende middel for å avlaste forstoppelse, eller rett og slett å legge fiber i dietten. Brukt under en detox rens, hjelper psyllium husk å holde avføring regelmessig og å rense ut kolon. En typisk psyllium husk detox dietten varer i 7 dager.

Først to dager

Start rens med to dager av en flytende diett bestående hovedsakelig av sitron vann. Du kan også drikke moderate mengder urtete eller fortynnet fruktjuice. Etter de to første dagene, kan du begynne å legge til ris-basert protein og frukt og grønnsaker. En god kilde for ris protein er brun ris som også er høyt fiberinnhold. Du kan også kjøpe usøtet ris melk og ris protein for bruk i smoothies.

Tredje dag

Begynn psylliumskallene supplement når du begynner å spise på den tredje dagen. Ta ca 3 dozes av 10 gram hver. En om morgenen før frokost, en på ettermiddagen, og en før sengetid. Når du først begynner å ta psylliumskallene, kan du oppleve en økning i gass og / eller oppblåsthet. Dette er en normal reaksjon og bør avta i et par dager.

Avslutte Cleanse

Fortsett detox i minst fem dager med bare frukt, grønnsaker, ris og ikke-gluten korn. Prøv å unngå noen mat med en betydelig mengde olje eller sukker. Fortsett psylliumskallene supplement før to dager etter den ukelange rens er fullført. Hvis ønskelig, kan du fortsette å ta psyllium husk regelmessig som en fiber supplement.