Digidexo.com

Legen anbefalte Arch Støtter

Legen anbefalte Arch Støtter


Arch bærere har vært i bruk i flere tiår, hjelper korrekt for usedvanlig høye buer av bedre fordeling av vekten over hele bunnflaten av foten. Produktene varierer i søknaden, pris og funksjon. Noen bue støtter bære anbefaling av en lege eller podiatrist. Mens de fleste bue støtter kreve legens anbefaling, kan de som er laget av leger bære en ekstra vekten av myndighet.

Instant Arches

Dr. Steven Rosenberg er en podiatrist og maraton lege med over 21 års erfaring som bor og arbeider i California. Hans interesse for biomekaniske behandlinger for foten plager førte ham til å opprette Enkelt Arches. Denne buen er en liten, egg-formet lapp av lukket celle skum som fester seg til innsiden av skoen med sklisikker lim. På grunn av deres størrelse, kan disse buer kan plasseres i en rekke sko, og anvendes for en rekke forskjellige størrelser og plasseringer bue.

Spenco Orthotics

Spenco Medical, også kjent som Spenco RX, produserer Spenco RX Orthotic Arch Support. Denne bue støtte er en tre-lagdelt, varme støpt innsats, ligner tradisjonelle skoen setter tettere enn Instant Arches gjør. Spenco ble startet av Dr. Wayne Spence i 1967 for å produsere et bredt spekter av Podiatry produkter og senere utvidet til å omfatte flere generelle medisinske produkter.

Dr. Scholls

Kanskje den mest kjente av gruppen, Dr. Scholls, påbegynt av Dr. William Mathias Scholl i 1903 med oppfinnelsen av "Foot Eazer," tilbyr en rekke bue støtter som er allment tilgjengelig. Tri-Comfort orthotic arch støtte tilbyr noen av de samme bue fungerer som andre støtter med tillegg av demping i tå og hæl områder; den Justerbar Arch Pain Relief Orthotics kan tilpasses alvorlighetsgraden av erke problemer med et utvalg av tre nivåer av fasthet.

Alternativer

Feltet av bue støtter er enorme, og alternativene og konfigurasjonene er mange, i mange tilfeller tilby støtter spesifikke årsaken til erke smerte. Før du velger en bue støtte for å avlaste bue, fot eller ryggsmerter, bør du kontakte legen din eller en podiatrist og nøye veie alle produkter tilgjengelig. Den beste legen anbefaling er den som kommer fra en lege som kjenner deg og dine føtter.